به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، در این راستا، ناسا در حال ارزیابی روشهایی است که اطمینان حاصل کند فضانوردان جدید هیچ بیماری را به "ایستگاه فضایی بینالمللی" منتقل نکنند.
بیماریهای ویروسی مانند آنفلوآنزا یا "کووید-۱۹"به راحتی میتوانند در فضا و در شرایط بیوزنی انتقال پیدا کنند.
دولتها و سازمانهای گوناگون جهان برای مقابله با گسترش "کرونا ویروس" اقدامات مختلفی را انجام دادهاند که یکی از آنها "قرنطینه" است.
ولی این روشها برای فضانوردان ناسا چندان هم عجیب نیست. زیرا این افراد قبل از اعزام به فضا و اقامت شش ماهه و یا بیشتر در خارج از زمین، قرنطینه میشوند تا با سلامتی کامل به ایستگاه فضایی بینالمللی اعزام شوند.
قرار است فضانوردان جدید "ایستگاه فضایی بینالمللی" پیش از پرتاب، به مدت دو هفته قرنطینه شوند.
این اقدام برای حصول اطمینان از سلامتی آنها انجام میشود تا به همراه خود، بیماری به ایستگاه فضایی بینالمللی نبرند.
"برندی دین"(Brandi Dean) از دفتر روابط عمومی ناسا اظهار کرد، این اقدام "تثبیت سلامتی" نام دارد و برای فضانوردان، از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا هر روزی که فضانوردان در شرایط بدون گرانش زندگی میکنند، سیستم ایمنی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد.
دین ادامه داد، هنوز هیچ کدام از سه فضانورد جدید برای پرتاب آماده نیستند.
فضانوردان جدیدی که قرار است به "ایستگاه فضایی بینالمللی" اعزام شوند، "کریس کاسیدی(Chris Cassidy) از ناسا،" آناتولی ایوانیشین"(Anatoly Ivanishin) و "ایوان واگنر"(Ivan Vagner) از سازمان فضایی روسیه هستند و قرار است در تاریخ ۹ آوریل سال جاری به سمت "ایستگاه فضایی بین المللی" فرستاده شوند.
برندی دین افزود، فراتر از اقدامات مراقبت از سلامتی که ناسا انجام میدهد، ناسا به توصیههای "مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها"(CDC) توجه بسیاری میکند تا با کرونا ویروس مقابله کند. از میان این اقدامات میتوان به ضدعفونی کردن سطوح، کاهش تجمعات و تاکید بر رعایت بهداشت دستها اشاره کرد. همچنین ناسا کارمندانی را که احساس بیماری میکنند، تشویق میکند که در خانه باقی بمانند.
انتهای پیام
نظرات