• جمعه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98122317541
  • خبرنگار : 71591

اختصاص بودجه ۳۰ میلیون دلاری برای توسعه ۵G

اختصاص بودجه ۳۰ میلیون دلاری برای توسعه ۵G

شرکت وان پلاس از اختصاص ۳۰ میلیون دلار به توسعه شبکه ۵G خبر داده است.

به گزارش ایسنا ، شرکت وان پلاس که یکی از بزرگ‌ترین زیرمجموعه‌های هواوی به شمار می‌رود، به تازگی اعلام کرده است که ۳۰ میلیون دلار به منظور توسعه برقراری و راه‌اندازی بخش تحقیق و توسعه نسل پنجم شبکه اینترنت همراه موسوم به شبکه ۵G اختصاص خواهد داد.

پیت لائو، یکی از موسسان شرکت وان پلاس و مدیر ارشد اجرایی شرکت وان پلاس با انتشار بیانیه ای مطبوعاتی در این خصوص خاطرنشان کرده است: توسعه شبکه پرسرعت ۵G یکی از بزرگترین و نخستین اولویت های ما (وان پلاس) به شمار می رود و به همین منظور نیز قصد داریم با اختصاص سرمایه و بودجه هنگفت، نام خود را از پیشگامان برقراری نسل پنجم اینترنت همراه به ثبت برسانیم و به کاربران هرچه زودتر امکان بهره مندی از اینترنت پرسرعت را بدهیم. 

اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به‌دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.

بر اساس گزارش وب سایت venturebeat، کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

بسیاری از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، ال جی، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت برای راه‌اندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha