• سه‌شنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۳:۰۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 98121813745
  • خبرنگار : 71424

بازگشت ۱۷ هزار دانش‌آموز سیستان و بلوچستانی به چرخه تعلیمات عشایری

بازگشت ۱۷ هزار دانش‌آموز سیستان و بلوچستانی به چرخه تعلیمات عشایری

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بعد از دو دهه جدایی بیش از ۱۷ هزار دانش‌آموز عشایری سیستان و بلوچستان از مدارس عشایری، از سال آینده تحصیلی این تعداد دانش آموز محروم عشایری به چرخه تعلیمات عشایری بازخواهند گشت گفت: آموزش و پرورش عشایری استان سیستان و بلوچستان احیاء می‌شود.

محمدرضا سیفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مهمترین اقداماتی که در شش ماه گذشته در راستای آموزش عشایر انجام شده است اظهار کرد:
به استناد راهکار ۵.۷ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان عشایری در سراسر کشور وظیفه این دفتر است به همین دلیل بعد از انقلاب برای اولین بار با بازدیدهای میدانی از استان‌های فاقد تشکیلات آموزش عشایری، در استان‌های هرمزگان، بوشهر و مازندران به ترتیب ۷۰۰ و ۱۸۰۰ و ۶۰۰ دانش آموز عشایری شناسایی شدند.

وی افزود: این دانش آموزان در مدارس روستایی تحصیل می‌کردند و طبق سامانه سناد از سال تحصیلی آینده در حوزه خدمات آموزش و پرورش عشایر قرار خواهند گرفت و به زودی دانش آموزان عشایری استان‌های قم و کردستان نیز احصاء و به دانش‌آموزان عشایری کشور افزوده خواهند شد.

سیفی با بیان اینکه بعد از دو دهه جدایی بیش از ۱۷ هزار دانش آموز عشایری سیستان و بلوچستان از مدارس عشایری، از سال آینده تحصیلی این تعداد دانش آموز محروم عشایری به چرخه تعلیمات عشایری بازخواهند گشت گفت: آموزش و پرورش عشایری استان سیستان و بلوچستان احیاء می‌شود.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بعد از پنج سال اختلاف بین استانی با همکاری آموزش و پرورش عشایر خوزستان و استان‌های لرستان، کرمانشاه و ایلام، مشکل کوچ دانش‌آموزان استان همدان به استان‌های همجوار مرتفع شد گفت: بر اساس ماده ۴ اساسنامه مدارس عشایری استان مبداء یعنی همدان متعهد شد از سال تحصیلی آینده نیروی انسانی مورد نیاز دانش آموزان را ساماندهی و تامین کند.

وی ادامه داد: سه دبیرخانه‌ توسعه عدالت آموزشی، دبیرخانه توانمندسازی معلمان عشایری و دبیرخانه ارتقای کیفیت یادگیری دانش آموزان به ترتیب در سه استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و آذربایجان غربی تشکیل شد. دو دبیرخانه در استان‌های آذربایجان غربی و خوزستان بر اساس ابلاغی که صادر شد وظایف خود را به نحو احسن انجام می دهند و اثربخشی فعالیت آنان در پایان سال تحصیلی مشخص و اعلام می شود. برای فعالیت دبیرخانه عدالت آموزشی نیز هماهنگی بین معاونت آموزش ابتدایی و دیگر دفاتر نیاز است.

سیفی همچنین با بیان اینکه برای اولین بار در کشور مجمع خیرین مدرسه ساز عشایری با محوریت استان اردبیل تشکیل شد که در نخستین گام تا پایان سال تحصیلی هیچ مدرسه عشایری نامناسب از نظر فضای ساختمانی در استان اردبیل نخواهیم داشت گفت: در حال حاضر منتظر برگزاری جلسه کشوری و ابلاغ آن به کل کشور هستیم تا این مجمع در سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور ثبت شود.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش افزود: پس از آنکه صد مدرسه عشایری خراسان جنوبی در روز روستا و عشایر هوشمند سازی شد، به دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  تمام مدارس عشایری خراسان جنوبی که امکانات هوشمندسازی را  دارند تا پایان سال جاری هوشمندسازی می‌شوند. بی صبرانه منتظر هستیم بر اساس قول نمایندگان مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه امسال اعتبار ویژه‌ای برای کیفیت بخشی مدارس عشایری در نظر گرفته شود، کمیسیون تلفیق این موضوع را تایید کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha