به گزارش ایسنا، ژاپن در حال حاضر بزرگترین واردکننده LNG است اما تحلیلگران پیش بینی کرده اند افت تقاضا برای برق و تقاضا برای نیرو که عمده تقاضای این کشور برای LNG را تشکیل می دهد، باعث شود نیاز این کشور برای واردات این سوخت کمتر شود.
شیوع ویروس کرونا به ژاپن، چین و کره جنوبی که سه بازار بزرگ و مهم LNG هستند، به شدت ضربه زده است.
کندی تقاضا در پی شیوع اپیدمی کرونا به عوامل منفی دیگر شامل آب و هوای زمستانی گرمتر در شمال آسیا و ذخایر بالای LNG این منطقه اضافه شده و قیمت LNG را به پایینترین رکورد چند سال اخیر رسانده است.
شرکت ملی نفت فراساحلی چین (CNOOC) که بزرگترین واردکننده LNG این کشور است، ماه گذشته برای دریافت محموله های LNG وضعیت اضطراری اعلام کرد و به دلیل شیوع ویروس مرگبار از دریافت شماری از محموله های قراردادی خودداری کرد.
حتی پیش از این که واردکنندگان چینی برای دریافت محموله های LNG وضعیت اضطراری اعلام کنند، قیمت LNG به دلیل دمای گرمتر هوا در بخشهای زیادی از آسیا، رونق عرضه جدید به خصوص از سوی آمریکا و استرالیا و رشد کندتر واردات چین، سقوط شدیدی پیدا کرده بود.
میانگین قیمت محموله های LNG برای تحویل فوری هفته گذشته به حدود سه دلار در هر واحد MMBtu رسید و نسبت به هفته پیش از آن ثابت بود اما معامله گران نگران هستند که تقاضا در هفته های آینده افت بیشتری پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات