• یکشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۶:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98121813657
  • خبرنگار : 71641

پیشنهادی برای جبران خسارت اقتصادی کرونا

پیشنهادی برای جبران خسارت اقتصادی کرونا

با توجه به آسیب اقتصادی شیوع ویروس کرونا و رکود بسیاری از کسب‌وکارها، یک اقتصاددان اظهار کرد: تا زمانی که اطلاعات دقیقی از میزان و نوع خسارت این ویروس بر بخش‌های مختلف اقتصادی تهیه و منتشر نشود، نمی‌توان حمایت مناسبی از فعالان اقتصادی متضرر شده داشت و باید مراکزی جهت ثبت میزان و نوع گرفتاری‌های ایجاد شده به واسطه این ویروس توسط مردم تاسیس شود تا بتوان کمک‌هایی متناسب با خسارت پرداخت شود.

علی رشیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاثیرات منفی شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد کشورهای درگیر این ویروس و همچنین ایران، اظهار کرد: حمایت‌ها و اقداماتی که باید در این زمینه صورت بگیرد به میزان خسارت‌ها و اطلاعات مرتبط با این موضوع بستگی دارد که در حال حاضر، آمادگی در جهت ایجاد بستری برای اطلاع از میزان خسارت وارد شده به کسب‌و کارها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه معمولا در برخی از کشورها با شناسایی افراد آسیب دیده از این ویروس مقداری پرداخت‌های نقدی داده شده در حالیکه در کشور ما، از میزان خسارات اطلاع دقیق نداریم، گفت: در این زمینه به عنوان مثال باید در مناطق و به افراد آسیب دیده از این ویروس به خصوص کارگران روزمزد پرداخت‌های نقدی، کمک غذایی داده شود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: تا زمانی که اطلاعات دقیقی در خصوص میزان خسارات وارده کرونا بر اقتصاد کشور منتشر نشود، نمی‌توان از پیشنهاداتی برای حمایت از فعالان اقتصادی صحبت کرد، زیرا حمایت‌ها به میزان خسارات بستگی دارد حدود و نوع نیازهای افراد آسیب دیده از شیوع این ویروس مشخص شود.

رشیدی در ادامه با تاکید براینکه مردم باید بتوانند از طریق مراکزی مشکلات ایجاد شده بر اثر شیوع کرونا اعلام کنند، خاطرنشان کرد: براساس نوع و میزان گرفتاری‌ها و درگیری‌هایشان، کمک‌های لازم را دریافت کنند. از طریق رسانه‌های عمومی از مردم بخواهند تا نوع نیازهای خود را اعلام کنند که کمک دریافت کند.

وی در پایان تاکید کرد که باید در این زمینه، مراکزی ایجاد شود تا مردم بتوانند از طریق آن، گرفتاری‌های خود را مطرح کنند و آن مراکز براساس اختیارات داده شده بهشان بتوانند نیازهای مردم را رفع کنند.

به گزارش ایسنا، شیوع ویروس کرونا نه تنها سلامت و روان مردم را در کشور ما و سایر مناطق درگیر این ویروس تهدید می‌کند بلکه با کاهش مراجعات حضوری در اماکن عمومی در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است، فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران آن‌ها را هم دچار آسیب‌های جدی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۱ ۱۸:۵۵

سلام وقت همه بخیر و به امید سلامتی و پیروزی من یک کارگر هستم که فعلا بیکار شدم و به دلیل نداشتن ضامن تا حالا نتونستم از وامی استفاده کنم و وقتی خوندم که اقساط ماه های اسفند و فروردین به انتهای دوره منتقل شده گفتم کاش دولت از حساب یارانه افراد متقاضی یک وامی می داد و از یارانه ماه های آینده کم می کرد تا از این شرایط بچه ها مون دچار مشکلات تغذیه ای نشوند سپاس

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۱ ۱۸:۵۷

سلام کاش بانک مرکزی می تونست از طریق اعتبار یارانه افرادی که از نظر خودشون و موجودی بانکی شون نشوندمی ده یک وامی برای اقلام ضروری خانواده ها به درخواست متقاضیان می پرداخت

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۸ ۲۰:۳۸

سلام من چهارشنبه اقساط وامم رو ورداشتن الان میخام برگرده حسابم ممنون