• شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98121713388
  • خبرنگار : 50034

مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان:

سال آینده پیوندک گردو وارد بازار می‌شود

سال آینده پیوندک گردو وارد بازار می‌شود

ایسنا/همدان مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان از عرضه نهال پیوندی گردو گواهی شده با تخصیص ۲۰ هزار تومان یارانه دولتی خبر داد و اعلام کرد: سال آینده علاوه بر نهال، پیوندک گردو نیز در بازار توزیع می‌شود.

رضا عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: اتحادیه شرکت های تعاونی تولید استان همدان با اجرای پروژه  زنجیره تولید نهال پیوندی گواهی شده گردو برای نخستین بار در سطح خاورمیانه در شهرستان تویسرکان، امسال ۸۰ هزار اصله نهال پیوندی گواهی شده را به بازار عرضه کرده که با استقبال باغداران سراسر کشور مواجه شده است.

وی ادامه داد: امسال به هر اصله نهال پیوندی گردو گواهی شده به علت تأثیر آن در توسعه کشاورزی پایدار ۲۰ هزار تومان از سوی دولت یارانه اختصاص یافته که فرصت مطلوبی برای باغداران در اقدام به توسعه و اصلاح باغات گردو محسوب می‌شود.

عباسی خاطرنشان کرد: کاهش سن باردهی درختان گردو از هشت تا ۱۰ سال در نهال بذری به سه تا چهار سال در نهال‌های پیوندی، افزایش عملکرد محصول و تولید میوه‌های یکنواخت به لحاظ اندازه، وزن، رنگ از موارد مهم اجرای این طرح محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال آینده علاوه بر نهال، پیوندک گردو نیز در بازار توزیع می‌شود، گفت: تا قبل از راه‌اندازی زنجیره‌های تولید نهال گردو مجبور به واردات نهال مادر پیوندی گردو بودیم که با راه‌اندازی این زنجیره ضمن بی نیازی به واردات، توانایی صادرات نیز ایجاد شده است.

مدیر تعاون روستایی استان همدان همچنین یادآور شد: در صورت موجود بودن، عرضه نهال پیوندی گواهی شده گردو تا پایان فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان در ادامه از آموزش و توانمندسازی بهره‌برداران توسط نظام صنفی کشاورزی همدان به میزان بیش از ۲۷۰۰ نفر روز در سال‌جاری خبر داد و گفت: وجود تشکل‌های بخش کشاورزی و به‌ویژه نظام صنفی کشاورزی برای دفاع از حقوق کشاورزان ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه تولیدکنندگان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند، تصریح کرد: یکی از راه‌های مبارزه با نگرانی‌های موجود، وجود محافل تأثیرگذار برای دفاع از حقوق تولیدکننده است.

وی با اشاره به اینکه انتقال مشکلات کشاورزان به مسئولان یکی از دغدغه های اصلی در بخش کشاورزی است که نظام صنفی کشاورزی می‌تواند در این امر متولی باشد، افزود: با توجه به مصوبه هیئت وزیران در زمینه اصلاح ساختار نظام صنفی کشاورزی و لزوم فراهم کردن شرایط لازم برای اجرایی شدن آیین نامه مذکور باید رشته‌هایی که قابلیت سازگاری با ساختار جدید دارند را تفکیک و زیرساخت های عملیاتی شدن آن را فراهم کرد.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان همدان در پایان هدف نهایی این اصلاح ساختار را اتصال مستقیم تولید کنندگان هر بخش با دولت عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha