• پنجشنبه / ۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98120806336
  • خبرنگار : 71263

شیب نزولی نفت تندتر شد

شیب نزولی نفت تندتر شد

قیمت نفت روز پنج‌شنبه تحت تاثیر افزایش شمار موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا خارج از چین که نگرانی‌ها نسبت به آسیب‌های اقتصادی را تشدید کرد برای پنجمین روز کاهش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۷۷ سنت معادل ۱.۴ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۲ دلار و ۶۶ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۸۰ سنت معادل ۱.۶ درصد کاهش پیدا کرد و به ۴۷ دلار و ۹۳ سنت در هر بشکه رسید.

قیمت نفت برنت در پنج روز معامله گذشته تا روز پنج‌شنبه ۱۱ درصد نزول کرده که بزرگترین کاهش پنج روزه قیمت از اوت سال ۲۰۱۹ بوده است. وست تگزاس اینترمدیت طی همین مدت ۱۰.۸ درصد افت داشته که بزرگترین کاهش قیمت پنج روزه از اوت سال ۲۰۱۹ بوده است.

روز چهارشنبه برای نخستین بار شمار موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا خارج از چین از مواردی که در چین اعلام شد پیشی گرفت. ایتالیا و ایران به عنوان مراکز جدید شیوع سریع این بیماری ظهور کرده‌اند. در همین حال دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه به آمریکایی‌ها اطمینان داد ریسک شیوع ویروس کرونا بسیار اندک مانده است.

اما بازارهای سهام آسیایی روز پنج‌شنبه سقوط کردند زیرا سرمایه‌ گذاران نگران هستند شیوع این اپیدمی اقتصاد جهانی را مختل کند چرا که قرنطینه‌ها و سایر اقدامات دیگر برای مهار این اپیدمی روند تجارت و تولید صنعتی را آهسته کرده است.

کازو هیکو تایتو، تحلیلگر شرکت فوجیتومی در این باره گفت: گمانه‌زنی‌ها در خصوص احتمال گسترش این ویروس به آمریکا باعث شکل‌گیری موج جدیدی از فروش در بازارهای نفت شد. اگر شیوع اپیدمی کرونا در آمریکا وخامت پیدا کند قیمت‌های نفت احتمالا کاهش بیشتری پیدا خواهند کرد به خصوص این‌که قیمت بنزیندر  آمریکا نیز در حال حاضر نزول کرده است.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا ذخایر بنزین در هفته منتهی به ۲۱ فوریه ۲.۷ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد و به ۲۵۶.۴ میلیون بشکه رسید. ذخایر نفت آمریکا در همین مدت ۴۵۲ هزار بشکه افزایش پیدا کرده و به ۴۴۳.۳ میلیون بشکه رسید در حالی که تحلیلگران افزایش ذخایر نفت آمریکا به میزان دو میلیون بشکه را پیش‌بینی کرده بودند.

براساس گزارش رویترز بازار نفت خام همچنین به نظاره اقدام احتمالی اوپک و متحدانش که به گروه اوپک پلاس معروف هستند، در برابر روند ریزش قیمت‌های نفت نشسته است. این گروه قرار است روزهای پنجم و ششم مارس به منظور بازبینی سیاست تولید خود و تصمیم‌گیری  درباره‌ پیمان کاهش تولید نفت در وین دیدار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha