• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۸:۴۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98120706129

استاندار سیستان و بلوچستان: رسانه‌های رسمی در کشور باید با اخبار کذب مقابله کنند

استاندار سیستان و بلوچستان: رسانه‌های رسمی در کشور باید با اخبار کذب مقابله کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رسانه‌های رسمی در کشور باید با اخبار کذب که قصد تشویش اذهان عمومی و اخلال در جامعه را دارند مقابله کنند.

احمدعلی موهبتی روز چهارشنبه 7 اسفندماه در نشست مشترک شورای اطلاع رسانی، اصحاب رسانه و رابطین و مدیران روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: رسانه‌ها در زمینه سیل سیستان و بلوچستان و انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار تاثیرگذار بودند که امیدواریم در بحث ویروس کرونا و اطلاع رسانی درست به مردم نیز به خوبی به وظایف خود عمل کنند.

وی گفت: به عنوان مثال موضوع ماشین حامل وسایل اهدایی مردم قم به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان که در فضای مجازی منتشر شده صحت ندارد و هیچ‌گونه محموله‌ای به این نام وارد استان نشده است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در بحث شیوع بیماری کرونا در استان یک قرارگاه اصلی و چهار منطقه زاهدان، زابل، ایرانشهر و چابهار تشکیل و تمامی موارد پیش‌بینی شده با این وجود فرصت‌طلبان دست به اقداماتی زدند که علاوه بر استرس بیماری، کرامت انسانی را در جامعه به مخاطره انداخته که باید برخورد جدی با آن صورت گیرد.

وی بیان کرد: ویروس کرونا به دلیل سرعت انتشار نیاز به فرهنگ‌سازی و آموزش دارد و همه باید بدانند بیماری در همه جا متصور است و این استان نیز به دلیل همسایگی با ۲ کشور که خیلی اطلاعات دقیقی در مجامع بین‌المللی به ثبت نمی‌رسانند درگیر آلودگی است و اگرچه وزارت بهداشت آماری از بیمار کرونا در سیستان و بلوچستان اعلام نکرده اما فرض را بر این می‌گذاریم که درگیریم.

موهبتی گفت: حساسیت در جامعه وجود دارد و رفت‌ و آمدهای مردم در خارج از کشور خیلی معمول نیست و افراد خودشان باید رعایت کنند تا جلوی گسترش این ویروس گرفته شود.

وی ادامه داد: نگرانیم که سرمایه اجتماعی به مخاطره افتاده و اعتماد مردم سلب شده و بیگانگان اطلاع‌رسانی می‌کنند که این امر مردم را دچار مشکلاتی کرده و رسانه‌های داخلی نباید از این موضوع به راحتی عبور کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در شرایط فعلی سطح انتشار ویروس از یک محدوده خارج و فراگیر شده و باید کاری کنیم جامعه کمتر دچار آسیب شود که در این زمینه نیاز به آموزش و پیشگیری و درمان است.

وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی باید برای اعتماد مردم تلاش کند و هرچیزی که جان انسان‌ها را به خطر اندازد باید تعطیل شود.

موهبتی با اشاره به اینکه مردم نباید به جوسازی‌ها و توصیه‌های فضای مجازی توجه کنند، گفت: فضای مجازی باید کنترل و سایت‌ها و گروه‌هایی که اطلاعات غلط و غیرعلمی در اختیار مردم قرار می‌دهند بسته شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha