• سه‌شنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۱:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98120605187
  • خبرنگار : 50165

«رامین میرزایی» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان شد

«رامین میرزایی» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان شد

ایسنا/زنجان رامین میرزایی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان شد.

نماینده عالی دولت در استان زنجان عصر امروز (۶اسفند) در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، با بیان اینکه مدیریت، هنر مسئولان در سیستم جاری است، گفت: پشتوانه مدیریت صحیح، برنامه‌ریزی و پشتوانه برنامه‌ریزی شاخص دقیق است و پشتوانه شاخص دقیق نیز انطباق شاخص عدم اطمینان به اطمینان است.

فتح‌الله حقیقی ادامه داد: کشور امروز در جنگ اقتصادی نابرابری قرار گرفته است و خوشبختانه در استان زنجان مدیران توانمندی وجود دارند که هماهنگی بالایی بین آنان بوده که اگر این‌گونه نبود، زنجان جزو سه استان برتر در بحث تسهیل کسب و کار و سه استان امن کشور نبود و این امنیت به حدی است که انتخابات مجلس یازدهم در امنیت کامل و بدون مشکل برگزار شد.

استاندار زنجان با اشاره به تسهیلات ارائه شده در استان زنجان، افزود: پرداخت تسهیلات به بخش‌های مختلف از جمله صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و غیره نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد افزایش یافته و این افزایش نیز با توجه به ارتقای جایگاه اقتصادی بانک‌های استان بوده است.

وی با اشاره به آمار بیمه اجباری در استان، گفت: سال گذشته در استان ۵۰۶۷ نفر تحت پوشش بیمه اجباری قرار گرفتند و بیش از ۵۰۰۰ نفر نیز بازنشسته شده‌اند که در مجموع می‌توان گفت، بیش از ۱۰ هزار شغل در استان ایجاد شده است. همچنین افراد تحت پوشش بیمه بیکاری از ۳۲۴۱ نفر با ۲۴ نفر کاهش به ۳۲۱۷ نفر رسیده است.

حقیقی تصریح کرد: استان زنجان امسال و سال گذشته در بحث دریافت مازاد درآمد به لحاظ درصدی، در رتبه اول کشور قرار دارد و پنجره واحد سرمایه‌گذاری که ابتکار استان است، بنا به دستور معاون اول رئیس‌جمهور در همه استان‌ها اجرا می‌شود.

استاندار زنجان یادآور شد: حجم سرمایه‌گذاری استان در سال ۹۶ به میزان ۱۱۰۰ میلیارد تومان، سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده و در حال حاضر به ۳۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است و پروژه‌هایی نیز در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به آن اختصاص داده شده است.

وی افزود: طی دو سال گذشته هیچ واحد تولیدی و صنعتی در استان تعطیل نشده و ۱۱ واحد تولیدی نیز به چرخه تولید بازگشته که حجم سرمایه‌گذاری واحدهایی که به چرخه تولید بازگشته، ۱۰۰۵ میلیارد تومان بوده است.

در ادامه این جلسه، رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان نیز با اشاره به محدودیت‌های اتفاق‌ افتاده، اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود کمبود اعتبار وجود دارد به این معنی نیست که پول در کشور وجود ندارد.

رامین میرزایی ادامه داد: تلاش می‌شود تا کمبودهای بودجه‌ای استان تا آخر سال تامین شود؛ ولی از مدیران ارشد استانی انتظار می‌رود مدیریت منابع مالی در ادارات و دستگاه‌های استان مورد توجه خاص قرار گیرد.

وی با بیان اینکه سعی بر این است سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان چابک‌تر از گذشته شود، افزود: این سازمان با همه دستگاه‌ها تعامل خواهد داشت، ولی تعامل به صورت منطقی خواهد بود. باید توجه داشت تامین اعتبار به عهده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است و این وظیفه مدیر است که با برنامه بوده و شاخص‌ها و تحقق خواسته‌های مردم را دنبال کند.

رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان، از مدیران دستگاه‌ها خواستار استفاده از ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه شد و خاطرنشان کرد: تبدیل وضعیت کارمندان غیررسمی در دستگاه‌ها و کسب مجور جدید جذب نیرو در اولویت بوده و مدیران باید اسناد خزانه اسلامی موجود در دستگاه‌ها را پیش از پایان سال تعیین‌تکلیف کنند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه شهرام طهماسبی از ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان تودیع و رامین میرزایی معارفه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha