• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۵:۵۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98120605161
  • خبرنگار : 71474

لیست سیاه FATF با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

لیست سیاه FATF با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

یک عضو اتاق بازرگانی تهران می‌گوید در شرایط فعلی و با توجه به تحریم‌های گسترده‌ای که آمریکا علیه اقتصاد ایران وضع کرده، ورود به لیست سیاه FATF، تاثیر منفی ناگهانی یا جدی بر کشور نخواهد داشت اما در بلندمدت نحوه حفظ ارتباط با این نهاد اهمیت فراوانی دارد.

عباس آرگون در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: FATF به عنوان نهادی بین‌المللی که در حوزه مبارزه با پولشویی فعالیت می‌کند در دهه‌های گذشته با جذب اکثر کشورهای جهان توانسته جایگاه مهمی برای خود به دست آورد و همانطور که بخش خصوصی پیش از این نیز بارها تاکید کرده بود، شاید عضویت در این گروه برای ما اتفاق مثبت مهمی به وجود نمی‌آورد اما قطعا عدم عضویت ما می‌تواند شرایط را سخت‌تر کند.

به گفته وی، با این وجود در شرایطی که آمریکا سخت ترین تحریم‌ها را علیه اقتصاد ایران وضع کرده و عملا دسترسی به خدمات بانکی بین المللی را برای ما دشوار کرده، حضور یا عدم حضور در لیست سیاه FATF، در کوتاه مدت تاثیر چندانی بر حرکت اقتصادی ما نخواهد گذاشت.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه حفظ ارتباط با نهادهای بین المللی و برقرار ماندن زیرساخت‌های جهانی اقتصاد برای ایران اهمیت فراوانی دارد، بیان کرد: هرچند ما در حال حاضر تحریم هستیم و بسیاری از اقدامات بین‌المللی ما تحت تاثیر این موضوع است اما باید توجه داشت که این دوران دائمی نخواهد بود و ما باید خود را برای زمانی که تحریم‌ها کنار رفته‌اند آماده نگه داریم.

آرگون خاطرنشان کرد: شفاف کردن سیاست ما در قبال FATF و تلاش برای رسیدن به تصمیمی نهایی که با محوریت اقتصاد گرفته می‌شود، در آینده اقتصادی کشور اهمیت فراوانی دارد. در شرایطی که تحریم‌های بانکی کنار رفته باشند ما برای ارتباط گیری با بانک‌های جهانی، نیاز به زیرساخت‌های لازم داریم.

به گزارش ایسنا، گروه FATF پس از چند بار اخطار سرانجام جمعه هفته گذشته نام ایران را به فهرست سیاه خود بازگرداند. حضور ایران در این فهرست همزمان با اجرایی شدن برجام به تعلیق در آمده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۰۶:۱۱

چرا به ما مردم بدبخت اينهارو ميگى برو به اونها ييكه نونشون تو تحريمه بگو !

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۰۷:۳۹

بیچاره شدیم........عده ای درکشوربه مشکلات دامن می زنندسعی دارندمملکت رابهم بریزند..،،

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۰۹:۳۷

چه چیز جالبی گفته این آقا "باید توجه داشت که این دوران دائمی نخواهد بود و ما باید خود را برای زمانی که تحریم‌ها کنار رفته‌اند آماده نگه داریم" باید بگم که به همین خیال باش چون اگه فکر میکنی ترامپ در انتخابات بعدی آمریکا کنار میره و تحریمها برداشته میشه سخت در اشتباهی

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۰۹:۵۷

بدبخت کسی که هنوز امید به غرب و غربگرایی دارد یاللعجب از این انسان....

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۱۲:۰۱

اونایی که هنوز به غرب امید دارن... من دیگه حرفی ندارم!!!!!

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۱۳:۱۹

امید به غرب چیه برادر من... اینهمه تصمیم اشتباه تو این مملکت بنطرت عادیه؟ فقط مردم روز به روز بیشتر میرن زیر بار فشار

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۱۲:۰۵

تحریم ها تا ۸۰ سال آینده ادامه خواهند یافت شاید هم تا ابد

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۷ ۱۵:۴۴

فعلا همه فشار ها رو مردم هرکی میگه خوب شکمش سیره دو ماه یک کیلو گوشت نتونستم بخرم پسرم سربازی اومده شش ماه بیکاره حقوق ۱۸۰۰ بازنشستگی جواب نمیده خدا خیر دولتمردان و آقازاده بده که خوشن

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۸ ۰۰:۱۸

یه عده نونشون و کاسبی میلیاردیشون تو این تحریما و بدبختیای مردم هست ,اونایی که میگن غربگرایی حرفتون صحیح است ولی واقعیت ها را نمیخواین باور کنید راه ۵۰ ساله میخواین ۱ساله طی کنید ,