• دوشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۲:۴۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98112821067

سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان:

ورود و خروج اتباع بیگانه به صورت غیر رسمی موجب نگرانی حوزه سلامت شده است

ورود و خروج اتباع بیگانه به صورت غیر رسمی موجب نگرانی حوزه سلامت شده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان سراوان گفت: ورود و خروج اتباع بیگانه به صورت غیر رسمی و بعضا ترددهای هم استانی های ما از مبادی غیر رسمی موجب نگرانی حوزه سلامت و از معضلاتی است که باید نسبت به آن چاره اندیشی شود.

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان سراوان  ۲۸ بهمن در نشست کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان گفت: از ابتدای سال 1398 بیش از یک هزار و 400  نفر از بیماران خارجی غیر تصادفی  در  بیمارستان رازی سراوان خدمات تخصصی درمانی را دریافت کرده اند.

دکتر محمد قهر بیگلو با بیان اینکه این افراد عموما از اتباع  دو کشور پاکستان و افغانستان بوده اند گفت: این رقم نسبت به سال 1397 به میزان 60 درصد افزایش داشته است.

وی ظهار داشت: اگرچه این افراد خدمات تخصصی را در بیمارستان و کلینیک رازی این شهرستان دریافت نموده اند امّا این خدمات را نمی توان در قالب خدمات گردشگری سلامت تعریف کرد چون این افراد که بصورت قانونی و غیر قانونی از طریق مرزهای سراوان وارد این شهرستان شده اند عموما فاقد توان مالی برای پرداخت کامل هزینه های درمان هستند.

وی افزود: این خدمات صرفا در قالب وظائف انسانی نظام سلامت در برابر جامعه بشری ارائه می شود و  از نظر اقتصاد سلامت برای این بیمارستان ثمر بخش نیست.

دکتر قره بیگلو با بیان اینکه این خدمات علاوه بر خدماتی است که به صورت مستمر به مصدومان حوادث جاده ای و قربانیان قاچاق انسان ارائه می شود گفت: این افراد بعضا به دلیل شدت مشکلات مالی حتی توان پرداخت تعرفه خدمات ارائه شده را ندارند.

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان سراوان با بیان این که همکاران ما قبل از شیوع کورونای جدید در کشور چین در پست های مراقبت مرزی و مرزهای رسمی تمامی مراقبت های سندرومیک بیماریها را اجرایی می کردند گفت: با آغاز این همه گیری جهانی حساسیت در خصوص مراقبت های صورت گرفته به شدت افزایش یافته است.

وی خاطر نشان کرد:  ورود و خروج اتباع بیگانه بصورت غیر رسمی و بعضا ترددهای هم استانی های ما از مبادی غیر رسمی موجب نگرانی حوزه سلامت و از معضلاتی است که باید نسبت به آن چاره اندیشی شود.

به گفته دکتر قره بیگلو نظام بهداشت و درمان استان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان باطراحی یک نقشه عملیاتی، نقاط پر خطر شناسایی و اقدامات و پیش بینی های لازم انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha