• یکشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 98112720037
  • خبرنگار : 50024

یک مسئول:

میانگین مصرف سموم کشاورزی در ایران ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر است

میانگین مصرف سموم کشاورزی در ایران ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر است

ایسنا/البرز مشاور ملی طرح استقرار استانداردهای کشاورزی در مزارع زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ایران که در دنیا معادل ۸۰ میلیارد دلار است، تبدیل به ضایعات می‌شود.

مسعود حیدریان روز یکشنبه ۲۷ بهمن در مراسم رونمایی از نخستین نشان استاندارد محصول گواهی شده کشاورزی البرز، در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه میانگین مصرف کود در ایران از متوسط جهانی کمتر است، اظهار کرد: میانکین مصرف کود در جهان در هر هکتار ۱۱۰ کیلو است، در حالی که این آمار در ایران ۸۰ کیلوگرم است.

به گزارش ایسنا، حیدریان افزود: اما میانگین مصرف سموم در ایران به ازای هر نفر ۴۰۰ گرم است که بیش از میانگین جهانی است.

وی با اشاره به نتایج استانداردسازی محصولات کشاورزی توضیح داد: استانداردسازی محصولات راهی برای کاهش ضایعات کشاورزی است چون با این کار محصول باید وارد پروسه بسته بندی و برند خاص خود شوند.

وی با بیان اینکه امروزه تعداد زیادی از مردم جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند، افزود: ۸۰ درصد گرسنگی جهان را باکشاورزی خرده پا می‌توان از بین برد.

این مسئول با اشاره به وضعیت ضایعات محصولات کشاورزی در ایران اظهار داشت: سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ایران که در دنیا معادل ۸۰ میلیارد دلار است، تبدیل به ضایعات می‌شود.

مشاور ملی طرح استقرار استانداردهای کشاورزی در مزارع زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران برای اینکه ایران بتواند سهم بیشتری  در بازار مواد غذایی خاورمیانه داشته باشد،  باید بحث برندسازی و بسته بندی محصولات کشاورزی  را با جدیت بیشتری پیگیری کند.

وی اظهار کرد: تاکنون ۲۵ برند کشاورزی که به کشورهای دیگر صادر می‌شود در ایران به  ثبت رسیده است.

وی در ادامه طرح استانداردسازی محصولات کشاورزی را طرح مناسبی ارزیابی کرد و گفت: باید برای استاندارد سازی بیش از ۳۰۰ محصول کشاورزی تلاش کنیم در بازارهای جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم.

حیدریان اضافه کرد: همه مراحل تولید محصول از مزرعه تا سفره در تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک قابل رصد هستند و مصرف‌کننده با آگاهی کامل و اطمینان از سالم بودن آن، فرآورده را مصرف می‌کند.

وی افزود: در این طرح همکاران بخش ترویج و حفظ نباتات جهاد کشاورزی براساس عملیات کشاورزی و تلفیقی و دستورالعمل‌های حدمجاز بیشینه آفت‌کش‌ها، مزارع پایلوت را انتخاب کرده‌اند.

این مسئول با تاکید بر اینکه مردم برای حفظ سلامتی خود استفاده از این نوع محصول را در سبد غذایی و مصرف خانواده خود قرار دهند، اظهار کرد: مدیران کنترل کیفی به عنوان کارشناسان در کنار کشاورزان هستند تا تمام دستورالعمل‌ها و راهنمایی لازم را در رابطه با استقرار استانداردها به آنان آموزش داده شود.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha