اسامی داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابی ملایر شامل محمد احمدوند، احمد آریایی نژاد، حجت الاسلام احد آزادیخواه، زهرا اسماعیلی، روح الله اکبری، مجتبی اکبری، محمدرضا آئینه، هادی بیگینژاد، محمدرضا ترابی، اردوان ترکزبان، محمدرضا حسین پور، علیاصغر داودی کسبی، مرتضی رضایی، سعید سیاوشی، سیدمحمدقاسم سیاوشی، حاتم شکری، علی احمد عباسی، محمد عباسی، عصمت غفاریان، کتایون کارگر، محمد کاظمی(نام پدر علی)، حسین گرجیپور، مهدی محمدرضایی، خیرالله مفنی ازندریانی، حسن ونائی و علی اکبر ونائی است.
۲۲۷ هزار نفر در ملایر واجد شرایط رأی دادن هستند
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ۲۲۷ هزار نفر در این شهرستان واجد شرایط رأی دادن هستند و زمینه حضور برای واجدین شرایط رأی در این شهرستان مهیاست، اظهار کرد: مردم ملایر در دوم اسفندماه حماسه ای دیگر خلق می کنند.
قدرت الله ولدی افزود: طبق اطلاعیه شماره ۱۲ ستاد انتخابات کشور و در راستای اجرای ماده ۵۶ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده ۴۰ آیین نامه اجرایی فعالیت های تبلیغاتی کلیه نامزدهای تأیید صلاحیت شده از بامداد روز پنجشنبه ۲۴ بهمن ماه آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مورخ یکم اسفندماه یعنی ۲۴ ساعت قبل از آغاز اخذ رأی پایان می یابد.
وی با بیان اینکه در شهرستان ملایر ۷۱ نفر برای تصاحب دو کرسی در مجلس یازدهم ثبت نام کرده بودند که از این تعداد پس از بررسی مراجع چهارگانه و شورای نگهبان، ۲۶ نفر وارد این رقابت شدند، افزود: برگزاری انتخاباتی پرشور ضامن امنیت کشور است و مردم باید در این عرصه نیز حضور و مشارکت حداکثری داشته باشند.
فرماندار ملایر با بیان اینکه انتخابات ایران سالمترین انتخابات دنیاست و این نشان از عظمت و اقتدار ایران اسلامی دارد، خاطرنشان کرد: طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب باید مجلسی قوی با رأی بالا تشکیل شود و حضور حداکثری مردم و تمامی احزاب و عقاید در پای صندوقهای رأی نیاز است.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان ضمن آمادگی کامل، قانون ملاک اصلی ما در برگزاری انتخاباتی پرشور و سالم است، تصریح کرد: قانونمداری، بی طرفی کامل، مشارکت حداکثری و انسجام ملی در گام دوم انقلاب چهار اصل مهم و اساسی در برگزاری انتخابات است.
ولدی با اشاره به اینکه باید تأکیدات و فرامین رهبر معظم انقلاب را نصب العین قرار دهیم، یادآور شد: ۱۹۹ شعبه اخذ رأی در این شهرستان پیش بینی شده و بیش از ۳۰۰۰ نفر عوامل اجرایی و دست اندرکار برگزاری انتخابات در ملایر هستند.
ممنوعیت تبلیغ علیه نامزدها و هرگونه هتک حرمت
رئیس ستاد انتخابات شهرستان ملایر نیز با اشاره به چارچوب های تبلیغاتی کاندیداها به خبرنگار ایسنا گفت: مطابق ماده ۶۵ مکرر، الحاقی سوم خردادماه سال ۹۵، در فعالیت های تبلیغاتی انتخابات انجام برخی امور ممنوع است و مرتکبان تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند.
سعید کتابی افزود: نوشتن یا اظهار مطالب خلاف واقع، دیوارنویسی، تبلیغ علیه نامزدها و هر گونه هتک حرمت و حیثیت آنان و اخلال و بر هم زدن اجتماعات و سخنرانی های قانونی و تعرض به ستادهای انتخاباتی نامزدها ممنوع است
وی اظهار کرد: تخریب یا پاره کردن عکس و دیگر آثار تبلیغاتی نامزدها در مهلت قانونی تبلیغات که در محل های مجاز الصاق شده و یا قرار گرفته و انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی نظیر سخنرانی و انتشار محموله های تبلیغاتی به نفع نامزد خاص خارج از مهلت قانونی تبلیغات، خلاف قانون است.
رئیس ستاد انتخابات ملایر یادآور شد: استفاده از هر گونه آثار تبلیغاتی از سوی نامزدها و طرفداران آنان اعم از آثار کاغذی، پارچه ای، مقوایی، فلزی یا هر جنس دیگر با ابعاد بیشتر از ۵۰ در ۷۰ سانتیمتر، استفاده از کاروان های تبلیغاتی و استفاده از بلندگو در خارج از محیط سخنرانی و انجام هر یک از موارد فوق از طریق کلیه شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی، تخلف محسوب شده و متخلفان به یکی از مجازات های درجه شش محکوم می شوند.
ابتکاری نو در ساماندهی تبلیغات محیطی نامزدها
شهردار ملایر نیز به خبرنگار ایسنا گفت: به پیشنهاد فرمانداری ملایر و به همت شهرداری برای نخستین بار، به جای نصب پوسترهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، برجداره ها و مبلمان شهری، تصاویر ایشان بر روی بنرهایی به ابعاد ۸ متر طول و ۳ متر ارتفاع، چاپ و در مکان های پرتردد شهر نصب شد.
حسین بابایی افزود: در دوره های قبلی نصب و چسباندن پوسترهای تبلیغاتی و تصاویر نامزدهای انتخابات عموماً با استفاده از چسب و سریش بر جداره ها و دیوارهای شخصی و عمومی و بر روی مبلمان شهری، درختان، تیرهای برق، باکس های زباله، باجه های تلفن، صندوق های پست و ... به صورت زشت و نامنظم، باعث تخریب اموال عمومی و نارضایتی شهروندان و ایجاد آلودگی بصری می شد.
وی ادامه داد: بنابراین در این دوره به منظور جلوگیری از تخریب اموال عمومی و نارضایتی شهروندان، مقرر شد نامزدهایی که تمایل به انجام این طرح دارند، تصاویرشان بر روی بنر چاپ و در ۴۰ نقطه شهرستان شامل ۳۰ نقطه در شهر ملایر و ۱۰ نقطه در شهرهای سامن، جوکار، ازندریان، زنگنه، اسلامشهر آق گل نصب شود.
بابایی اظهار کرد: به منظور رعایت حقوق نامزدهایی که در این طرح شرکت کردند و ایجاد شرایط برابر و جلوگیری از اسراف در هزینه های انتخاباتی، بنرها در ۱۸ طرح مختلف به صورت چرخشی طراحی و نصب شده و مکان های نصب بنر، به صورت قرعه کشی در حضور نامزدهای انتخابات یا نمایندگان آنها تعیین شدند.
شهردار ملایر از شهروندان خواست در نگهداری اموال عمومی به ویژه این بنرها کوشا باشند و در صورت مشاهده تخریب این بنرها، با شماره سه رقمی ۱۳۷ شهرداری یا پلیس ۱۱۰ تماس حاصل کرده و مراتب را گزارش دهند.
لزوم شرکت همه اقشار و جناح ها در انتخابات
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر نیز با تأکید بر لزوم شرکت همه اقشار و جناح ها در انتخابات، گفت: هدف ما حضور حداکثری در انتخابات و معرفی چهره های انقلابی و تشکیل یک مجلس قوی است.
حجت الاسلام والمسلمین احسان ترکاشوند در جمع خبرنگاران، افزود: شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر از ۱۰ آبان امسال آغاز به کار کرد و در نخستین گردهمایی ۷۰۰ نفر از اقشار مختلف شهرستان دعوت شدند که با حضور ۴۰۰ نفر از مدعوین، ۳۰ نفر اعضای مرکزی شورا انتخاب شدند.
وی اظهار کرد: تاکنون ۶۰ جلسه مختلف از آغاز به کار شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر برگزار شده و محور اصلی این جلسات انتخابات، سازوکارها، اهداف و برنامه های آینده شورا بوده است.
ترکاشوند ادامه داد: پس از برگزاری انتخابات در مجمع دوم در نهایت حجت الاسلام احد آزادیخواه و هادی بیگی نژاد به عنوان گزینه های نهایی این شورا و حجت الاسلام گرجی پور نیز به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.
وی افزود: کسانی که با سازوکار شورا همراه شدند تعهد کرده که در صورتی که جزء دو نفر اصلی نباشند از انتخابات کناره گیری کنند و انتظار ما از کسانی که این تعهد نامه را امضا کرده اند، همین است.
ترکاشوند با بیان اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر شعبه ای از شورای ائتلاف سراسری در کشور است، گفت: افراد و داوطلبانی که در مجمع به عنوان کاندیدا حاضر شدند، دارای بینش بوده و با چشم باز سازوکار مجمع را پذیرفته اند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری تأکید داشتهاند مردم افراد مؤمن، جهادی، با روحیه انقلابی و عدالت محور را انتخاب کنند و هدف ما نیز در شورا معرفی چنین کاندیدایی است.
وی یادآور شد: براساس سیاستگذاری و توافق به عمل آمده بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و دو کاندیدای مورد حمایت این شورا، مقرر شد شورای ائتلاف در تمام نشست های بصیرتی و تبلیغاتی خود از هر دو کاندیدای منتخب به طور یکسان حمایت کند.
ترکاشوند با اشاره به اینکه مقررر شده تعدادی از امور از قبل توافق شده با هماهنگی رؤسای دو ستاد و با کمک شورای ائتلاف به صورت مشترک انجام شود، یادآور شد: هر کدام از کاندیداها با حفظ تفاهم لازم به صورت مجزا اقدام به انجام فعالیت انتخاباتی و تشکیل ستاد انتخاباتی می کنند و برای جلب و ارتقای سطح آرای خود اقدامات مقتضی را به عمل می آورد.
اساس کار شورای ائتلاف ملایر انقلابی بودن است
در ادامه نایب رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر با بیان اینکه ما به دنبال دو کاندیدای کارآمد بودیم و اساس کار شورا انقلابی بودن است، اظهار کرد: معیار انقلابی بودن پنج شاخصی است که رهبری بارها در سخنرانی های خود به آن اشاره داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا شمس خاطرنشان کرد: ما در شورای ائتلاف انقلابیون در چارچوب اصولگرایی عمل نمی کنیم و ملاک ما "انقلابی بودن" است و امروز دوران اصولگرایی و اصلاح طلبی تمام شده است.
وی با بیان اینکه برای انقلابیون، اصلاح طلب و اصولگرا تفاوتی ندارد و معیار فقط "انقلابی بودن" است و این معیارها با سخنان و بیانات رهبری عنوان شده است، گفت: نظر مجمع درباره کاندیداهای انتخاب شده تغییر نمی کند و احد آزادیخواه و بیگی نژاد، گزینه نهایی شورای ائتلاف نیروهای انقلابی ملایر هستند.
به گزارش ایسنا، با توجه به حساسیت این برهه تاریخی از شرایط نظام و انقلاب، مطمئناً ملت ولایتمدار ایران و در پی آن مردم شهیدپرور خطه ملایر با حضور حداکثری و آگاهانه در انتخابات مجلس که دوم اسفندماه برگزار می شود، برگ زرین دیگری در کارنامه تاریخی این مرزو بوم ثبت می کنند.
البته انتظار می رود واجدین شرایط در مدت زمان تبلیغات کاندیداها، با درایت، تدبر، تحقیق و شناخت از این افراد، شخص اصلح را روانه مجلس کنند تا با داشتن مجلسی قوی و کارآمد مشکلات فعلی کشور مرتفع شود.
انتهای پیام
نظرات