• چهارشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98112317055
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

بخاری نفتی در 120 کلاس درس بردسکن

بخاری نفتی در 120 کلاس درس بردسکن
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره آموزش و پرورش بردسکن گفت: از 760 کلاس درس در این شهرستان گرمایش 220 کلاس با شوفاژ، 420 کلاس با بخاری گازی و 120 کلاس درس با بخاری نفتی تامین می‌‏شود.

غلام‌حسین غفوری در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: از 203 مدرسه حدود 40 مدرسه تاکنون استانداردسازی شده و دارای پکیج و شوفاژ هستند و 120 مدرسه نیز بخاری گازی و 43 مدرسه بخاری نفتی دارند، با توجه به اینکه جمع‌آوری بخاری‌های نفتی به اعتبار زیادی نیاز دارد به همین دلیل جمع‌آوری آن‌ها سخت است.

وی در ادامه از وجود حدود 4 تا 5 مدرسه خشت و گلی در شهرستان خبر داد و اظهار کرد: طی دو سال اخیر در بخش عمرانی 43 تفاهم‌نامه با خیران به امضا رسیده که شامل نمازخانه، کلاس درس، ساخت مدرسه، سالن ورزشی، خوابگاه دانش‌آموزی و سرویس‌های بهداشتی و حمام برای دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی می‎شود. از این 43 تفاهم‌نامه 20 پروژه آغاز شده که شش پروژه به بهره‌برداری رسید و بقیه نیز تا مهر 99 به بهره‌برداری می‌رسند و 80 کلاس درس جدید نیز خواهیم داشت.

رئیس اداره آموزش و پرورش بردسکن افزود: خیران برای ساخت کلاس، نمازخانه و... حدود 20 میلیارد تومان اهدا کردند، همچنین حدود 12 پروژه نیمه کاره داریم که همه فعال هستند.

غفوری اظهار کرد: یکی از پروژه‎های نیمه تمام مربوط به استخر دانش‌آموزی بوده که از حدود 7 سال قبل کلنگ آن زده شده و تاکنون فونداسیون اجرا و سوله به محل منتقل شده و برای به نتیجه رسیدن آن نیازمند حدود 3 تا 4 میلیارد تومان دیگر هستیم.

وی گفت: یکی از مشکلات و معضلات پیش رو که روز به روز هم حادتر می‎شود کمبود نیروی انسانی به خصوص در مقطع ابتدایی است به طوری که هر ساله هم‌زمان بیش از 100 نفر بازنشسته می‌شوند.

غفوری عنوان کرد: با توجه به اینکه جایگزین کردن برای این تعداد نیرویی که بازنشسته می‎شوند، بسیار محدود است و برای آینده بحران شدیدی خواهیم داشت اما در سال جاری با پیگیری‎های صورت گرفته تعداد 40 نفر از بردسکن در کنکور 98-97 دانشگاه فرهنگیان پذیرش شدند با این وجود باز هم تا 4 سال آینده نیاز به نیروی انسانی در بردسکن حادتر خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن مطرح کرد: اکنون کمبود نیرو با ورودی‎های نهضت سواد آموزی، دعوت از بازنشستگان و چند پایه کردن کلاس‎های درس تا حدودی جبران شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha