سید مرتضی وجدان در جلسه شورای اداری کاشمر که امروز 20 بهمنماه برگزار شد؛ عنوان کرد: بیمه سلامت ایران متشکل از 5 صندوق بیمهای است که شامل صندوق کارکنان دولت، سایر اقشار، ایرانیان، روستایی و صندوق سلامت همگانی میشود.
وی ادامه داد: در استان خراسان رضوی حدود 400 هزار نفر عضو صندوق کارکنان دولت، یک میلیون و 750 هزار نفر تحت پوشش بیمه روستایی و یک میلیون و 100 هزار نفر تحت پوشش صندوق سلامت همگانی هستند.
وی با اشاره به اینکه بالاترین تعداد روستاییان تحت پوشش بیمه در کشور مربوط به استان خراسان رضوی است، اظهار کرد: از جمعیت 6 میلیون و 400 هزار نفری استان خراسان رضوی بالغ بر 3 میلیون و 550 هزار نفر حدود 55 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی بیان کرد: کل موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در استان 4 هزار و 650 موسسه هستند که این آمار موجب شده سومین استان کشور از نظر تعداد موسسات باشیم.
وی گفت: هم اکنون در شهرستان کاشمر 98 موسسه داریم و 14 پزشک عمومی، 27 پزشک متخصص، 19 داروخانه و سایر موسسات و دو بیمارستان تحت قرارداد با بیمه هستند، اگرچه در ابتدای سال جاری در استان 58 دفتر پیشخوان داشتیم اما اکنون به 84 دفتر پیشخوان برای دسترسی بیشتر مردم افزایش یافته است.
وجدان مطرح کرد: در سال جاری ایجاد سازمان الکترونیک به عنوان برنامههای استراتژیک سازمان طراحی شده و در حال اجرا و پیادهسازی است، همچنین پروژه پردازشگر الکترونیک اسناد از دیگر پروژههایی است که در 41 بیمارستان دانشگاهی این استان از جمله شهرستان کاشمر در حال اجراست.
وی از اجرای پروژه نسخهنویسی الکترونیکی در هشت شهرستان استان خبر داد و افزود: با اجرای این طرح به سمت حذف دفترچههای بیمه سلامت میرویم پیشبینی میشود تا سال 1400 به سمت حذف کامل دفترچه برویم که به زودی در شهرستان کاشمر نیز اجرا خواهد شد.
مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامهها در سال جاری طرح پوشش اجباری بیمه همگانی است، که براساس قانون برنامه ششم توسعه سازمان بیمه سلامت مکلف به اجرایی کردن این طرح شده و آحاد کشور که فاقد هر نوع پوشش بیمهای هستند، باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.
فرماندار کاشمر نیز در این جلسه گفت: تمامی اقداماتی که در حوزه عمرانی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی انجام میشود باید چشمانداز امید آفرینی به مردم داشته باشد، متاسفانه پمپاژ اخبار منفی به صورت سهوی و عمدی در کشور بسیار زیاد است.
مسلم ساقی افزود: سم مهلک جامعه ناامید کردن مردم و خدشهدار شدن امید مردم به نظام و آینده خودشان است، متاسفانه برخی افراد در خارج و داخل کشور در این فضا بسیار فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: با توجه به در پیش بودن سال جدید دستگاههای خدمات اداری باید آمادگی کامل پذیرایی از گردشگران و زائران را داشته باشند و در این خصوص تمهیدات لازم اندیشیده شود، همچنین بر افزایش ماندگاری زائران و گردشگران در حوزه شهرستان تاکید میشود.
در این جلسه رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: مشاوره، هدایت و حمایت از ایدههای نوآورانه، کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری، شتابدهی در توسعه اکوسیستم کارآفرینی از اهداف مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز است.
هادی معماریان افزود: از اهداف اصلی مرکز نوآوری ترشیز کمک به رونق اقتصاد محلی البته مبتنی بر فناوریهای نوین و ایدههای نوآورانه است.
وی بیان کرد: در راستای کمک به شکل گیری استارتاپها رویداد استارتاپ ویکند "فرآوری، بستهبندی و بازاریابی محصولات کشاورزی" در تاریخهای 14 تا 16 اسفند 1398 برگزار خواهد شد.
معماریان گفت: فرآوری و بستهبندی، نگهداری و انبارداری محصولات کشاورزی، طراحی و بهینهسازی سامانههای فرآیندی فرآوری، افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی، سلامت غذایی در تولید محصولات کشاورزی، تکنولوژیهای نوین در صنایع تبدیلی، سلامت و ارزش غذایی، کاهش ضایعات و پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی و... از محورهای استارتاپ ویکند ترشیز است.
انتهای پیام
نظرات