• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۸:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98112014979
  • خبرنگار : 50180

رییس سازمان فنی‌وحرفه‌ای:

صلاحیت حرفه‌ای افراد هم ملاک استخدام دستگاه‌ها باشد

صلاحیت حرفه‌ای افراد هم ملاک استخدام دستگاه‌ها باشد

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای گفت: امیدوارم به جایی برسیم که در استخدام ادارات، صلاحیت حرفه‌ای افراد هم اولویت پذیرش باشد.

علی اوسط هاشمی، عصر امروز(۲۰ بهمن) در جلسه شورای مهارت استان کرمانشاه با اشاره به کم بودن اشتیاق به انجام کارهای کارگاهی در سطح جامعه، گفت: عمده افراد جویای کار در صف استخدام ادارات هستند و همین نشان از اقبال کم مردم به مهارت آموزی دارد. 

به گزارش ایسنا، معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از اینکه در نظام اداری ما هنوز هم استخدام‌ها بر مبنای مدرک تحصیلی است، نه توانمندی، گفت: باید برای مهارت افراد ارزش اداری ایجاد شود.

هاشمی اطهار کرد: امیدوارم روزی به جایی برسیم که در استخدام‌های ادارات، صلاحیت حرفه‌ای افراد هم اولویت و ملاک پذیرش باشد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه با اشاره به زیرساخت های قوی استان کرمانشاه در حوزه مهارت آموزی علی رقم قدیمی بودن تجهیزات، گفت: برای تجهیز آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد. 

هاشمی  با اشاره به اجرای طرح کاهش نرخ بیکاری از طریق مهارت آموزی در هشت استان با نرخ بالای بیکاری در کشور، گفت: استان کرمانشاه پایلوت اجرای این طرح خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این طرح ۱۰۰هزار نفر آموزش مهارتی خواهند دید که برای اجرای این طرح از ظرفیت آموزشگاه های فنی و حرفه ای غیردولتی استفاده خواهد شد. 

هاشمی در ادامه پیشنهاد راه اندازی یک مرکز تربیت مربی، مشابه مرکز تربیت مربی کرج در استان کرمانشاه را مطرح کرد و افزود: این مرکز تربیت مربی یک دپارتمان تخصصی خواهد بود و مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای استانهای غربی شامل ایلام، کردستان، لرستان و همدان در این مرکز آموزش خواهند دید.

وی افزود: برای راه اندازی این مرکز تربیت مربی می توان یکی از مراکز و یا آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان را تغییر کاربری داد.

هاشمی سپس با اشاره به برگزاری مسابقات مهارتی در سطح آسیا در آبان ماه سال آینده، گفت: این مسابقات در یازده رشته از جمله الکترونیک،  رباتیک، فناوری و... برگزار خواهد شد که میزبانی یکی از این مسابقات را به استان کرمانشاه می دهیم.

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی  در ادامه پیشنهاد راه اندازی یک مرکز آموزش فنی و حرفه ای در جوار شهرک های صنعتی استان را داد و افزود: برای آموزش کشاورزان هم راه اندازی یک مرکز سیار مهارت آموزی می تواند نقش مهمی در توانندسازی کشاورزان استان داشته باشد. 

هاشمی همچنین پیشنهاد راه اندازی یک مجتمع فنی در اتاق بازرگانی کرمانشاه را هم در راستای ارتقای سطح مهارت تجار و بازرگانان استان کرمانشاه داد و افزود: معتقدم ایجاد یک hotel school (کارگاه بزرگ آموزشی برای حوزه گردشگری) برای توانمند کردن فعالان حوزه  گردشگری  استان، با توجه قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار عتبات عالیات، می‌تواند یک اقدام خوب باشد.

هاشمی برای راه اندازی مراکز مهارت آموزی در جوار دانشگاه های استان کرمانشاه هم اعلام آمادگی کرد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر ضرورت تهیه هرچه سریعتر سند راهبردی مهارت استان کرمانشاه نیز تاکید کرد.

هاشمی در پایان اشاره ای هم به در آستانه نهایی شدن اجرای یک آیین نامه با همکاری وزارت آموزش و پرورش برای ارائه آموزش های مهارتی به دانش آموزان مقطع اول و دوم متوسطه داشت و افزود: با اجرای این طرح اعطای مدرک پایان دوران تحصیلات برای دانش آموزان منوط به کسب یک مهارت خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha