• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98112014971
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان:

کتابخانه چوبر تالش به امکانات به روز کتابخانه ای مجهز است

کتابخانه چوبر تالش به امکانات به روز کتابخانه ای مجهز است

ایسنا/گیلان مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان کتابخانه شهید سلیمانی چوبر را دارای بخش های مختلف از جمله بخش مستقل کودک و سامانه جستجوی کتاب دانست و گفت: کتابخانه چوبر تالش به امکانات به روز کتابخانه ای تجهیز شده است.

پریسا کرمی امروز(بیستم بهمن ماه) در آیین بهره برداری از کتابخانه عمومی شهر چوبر شهرستان تالش که مزین به نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است، اظهار کرد: این کتابخانه که پنجمین کتابخانه عمومی این شهرستان محسوب می شود، ۵۵۰ مترمربع زیربنا دارد.

وی کتابخانه شهید سلیمانی چوبر را دارای بخش های مختلف از جمله مخزن اصلی، بخش مرجع، بخش نشریات، بخش امانت، نمازخانه، سالن های مطالعه ویژه بانوان و آقایان، بخش فعالیت های جنبی، بخش مستقل کودک و سامانه جستجوی کتاب دانست و گفت: کتابخانه چوبر به امکانات به روز کتابخانه ای تجهیز شده است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان با اشاره به هزینه کرد ۸۰۰ میلیون تومانی برای احداث کتابخانه مذکور، عنوان کرد: ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات بنیاد برکت برای احداث این فضای فرهنگی هزینه شده است.

کرمی، وجود کتابخانه را منشا آثار و برکات فرهنگی و اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی موجب کاهش آسیب های اجتماعی خواهد شد.

وی از برگزاری طرح «اهدای کتاب، اهدای آگاهی» در اسفندماه امسال خبر داد و بیان کرد: افرادی که کتابخانه های شخصی دارند می توانند با اهدای منابع خود به کتابخانه های عمومی در تامین کتب کتابخانه ها سهیم شوند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان فرارسیدن چهل ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب را گرامی داشت و افزود: علیرغم اینکه دشمنان نمی خواستند این انقلاب چهل سالگی خود را جشن بگیرد، با عزت و اقتدار دهه پنجم انقلاب را آغاز کردیم و باید با همدلی و تلاش توطئه های سیاسی و اقتصادی دشمنان را ناکام بگذاریم.

محمود قاسم نژاد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان نیز، توسعه فضاهای فرهنگی را موجب رشد و تعالی جامعه دانست و اظهار کرد: کتاب و کتابخوانی مورد تاکید آموزه های دینی و اسلامی ماست و خداوند به به قلم و نوشتن سوگند یاد می کند.

وی با اشاره به تاکید قرآن بر علم و کتاب و قلم، افزود: امروزه جامعه ای که رویکرد کتاب محور دارد، جامعه ای توسعه یافته محسوب می شود. در واقع رشد و توسعه بشر منوط به توسعه کتابخوانی است لذا کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی و انقلابی باید بیش از سایر ملت ها به این مهم توجه کند.

معاون استاندار گیلان یکی از مزایای پرداختن به کتاب و کتابخوانی را بهبود سلامت ذهن و روان جامعه دانست و اضافه کرد: کتاب و کتابخوانی نقش مهمی در کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی و بحران های روحی و روانی دارد.

قاسم نژاد کتاب را مهمترین عامل افزایش آگاهش و دانایی دانست و گفت: وقتی به کتاب مراجعه می کنیم قدرت تحلیل ما افزایش می یابد لذا توسعه فضاهای کتابخوانی و تنوع بخشی به منابع کتابخانه ای در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha