علی آهونمنش در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به وضعیت پرداخت وام شهریه در دانشگاههای غیر انتفاعی اشاره کرد و گفت: روند پرداخت شهریه به دانشجویان این دانشگاهبه این صورت است که دانشگاه اسامی متقاضیان را به صندوق رفاه دانشجویان اعلام میکند و سهمیه های اعطایی از سوی سازمان امور دانشجویان این صندوق اعلام می شود و در نهایت بر مبنای عددی که دولت به منظور پرداخت وام تخصیص داده است این وام بین دانشجویان کل کشور که متقاضی هستند، تقسیم و پرداخت می شود در این شرایط سهم وام دانشجویان مراکز غیرانتفاعی نیز مشخص می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: مبلغ مصوب وامپرداختی به دانشجویان مراکز غیرانتفاعی مبلغ ۷۵۰ هزار تومان در ترم است اما اگر تعداد متقاضیان وام بیشتر از اعتبار اختصاصی باشد صندوق رفاه دانشجویان این اجازه را به مراکز غیر انتفاعی داده است تا مبلغ وام را به گونهای تخصیص بدهد که دانشجویان بیشتری از این وام بهرهمند شوند.
دبیرکل اتحادیه مراکز غیر انتفاعی همچنین خاطرنشان کرد: مراکز غیر انتفاعی به هیچ عنوان این اجازه را ندارند پولی که صندوق رفاه دانشجویان به منظور اختصاص وام در اختیار آنها قرار داده است را در موارد غیر هزینه کنند. چرا که این پول از طریق بانکها مستقیم به دانشجویان پرداخت میشود. بنابراین در حال حاضر تعداد متقاضیان دریافت این وام در برخی از موسسات بیشتر از میزان اعتبار دریافتی است.
آهون منش همچنین یادآور شد: وام پرداختی به دانشجویان از محل اعتبار قرارداد فی مابین صندوق رفاه دانشجویان و بانکها اعطا میشود. در واقع این صندوق مبلغی را در این بانکها قرار داده است و از سود آن اعتبار، به دانشجویان وام پرداخت میشود.
وی اضافه کرد: از مبلغ وام اعطایی صندوق رفاه به دانشجویان ۴۸ درصد آن به دانشجویان دانشگاه آزاد تعلق میگیرد، ۵۲ درصد وام نیز به سایر دانشجویان یعنی مراکز دولتی، غیر انتفاعی و پیام نور و همچنین علمی کاربردی تخصیص مییابد. بنابراین سقف این وامها مشخص است.
دبیرکل اتحادیه دانشگاههای غیر انتفاعی در پایان با تاکید بر اینکه دانشجویان دانشگاههای غیر انتفاعی فقط وام شهریه دریافت میکنند، گفت: دانشجویان سایر مراکز دولتی وامهای مختلفی اعم از مسکن، زیارت، رهن خانه و ... تعلق میگیرد اما دانشجویان غیر انتفاعی از این امکانات محروم هستند.
انتهای پیام
نظرات