به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی گفت: برای کنترل مرزهای ورودی کشور که یکی از مهم ترین آنها فرودگاه امام خمینی (ره) است و همچنین در تمام فرودگاههای بین المللی کشور همکاران ما در حوزه مراقبت مرزی به طور دائم حضور دارند.
وی افزود: ابزاری که کارشناسان بهداشت استفاده می کنند تب سنج های لیزری است که در تمام دنیا هم استفاده میشود. ما معتقدیم چون همکاران ما چهره به چهره افراد را چک می کنند، با تب سنج لیزری دقت کار بسیار بالا میرود. دلیل اصلی این است که اگر فردی داروی تب بُر خورده باشد و تب نداشته باشد ولی سایر علائم بیماری را داشته باشد، کارشناسان قادرخواهند بود ارزیابی لازم را انجام دهند.
رئیسی ادامه داد: این تب سنج ها اکنون در تمام مرزهای ورودی کشور وجود دارد. خوشبختانه تجربیات بسیار گرانبهایی هم در کنترل مرزها داریم که ورود و خروج صدها هزار نفر از زائران عزیز در مراسم اربعین حسینی و موسم حج از جمله این تجارب است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: اما با این وجود از چند روز قبل با همکاری صمیمانه ای که شورای عالی امنیت ملی، سازمان بازرسی کل کشور، پدافند غیرعامل و فرودگاه امام (ره) داشتند، خوشبختانه علاوه بر کنترل کارشناسان بهداشت، دوربینهای حرارتی هم نصب شده که برای اطمینان بخشی بیشتر بسیار موثر خواهند بود.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، رئیسی افزود: برنامه بعدی ما این است که با همکاری سایر سازمان ها، دوربین های بیشتری در اختیار ما قرار گیرد تا بتوانیم با نصب آنها در مرزها و فرودگاههای بینالمللی مشهد، اصفهان، تبریز و شیراز کنترلها را تشدید کنیم.
وی گفت: الان شرایطی که در کنترل مرزها داریم شرایط مناسبی است. با نصب این دوربین ها دقت کار بالاتر می رود و می توان حجم وسیعتری از مسافران همه کشورها که وارد میشوند را در مرزهای هوایی، زمینی و دریایی، برای کمک به اطمینان بیشتر مورد کنترل بهداشتی قرار داد.
انتهای پیام
نظرات