• یکشنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98111308561
  • خبرنگار : 50044

فوق تخصص گوارش و کبد مطرح کرد؛

میکروب معده بیماری عفونی، قابل انتقال به دیگران

میکروب معده بیماری عفونی، قابل انتقال به دیگران

ایسنا/گیلان فوق تخصص گوارش و کبد، انتقال از شخصی به شخص دیگر و مصرف آب و غذای آلوده را از اصلی ترین راه های انتقال میکروب معده عنوان و تصریح کرد: سوزش سردل، ترش کردن، تهوع، درد میانی شکم و ... از علائم میکروب معده است.

افشین شفقی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه میکروب معده یکی از بیماری های گوارشی شایع است که در نتیجه نوعی باکتری معده به نام هلیوباکتری ایجاد می شود، اظهار کرد: میکروب معده یکی از بیماری های شایع گوارشی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد خاطرنشان کرد: آسان ترین راه تشخیص هلیکوباکتری انجام یک آزمایش خونی است که می تواند پادتن ها یا آنتی بادی هایی را شناسایی کند که در پاسخ به عفونت تشکیل می شوند.

شفقی یادآور شد: عفونت های ناشی از میکروب معده یا هلیکوباکتر پیلوری به خودی خود قابل درمان نیست و اگر درست پیگیری و درمان نشود ممکن است بسیار پیشرفت کند و در معده گسترش پیدا کند.

وی با بیان اینکه میکروب معده می تواند عامل ایجاد رفلاکس باشد تصریح کرد: تغییر سبک زندگی یکی از موثرترین راه های درمانی است که برای بیماران رفلاکسی در نظر گرفته می شود تا از این طریق میزان برگشت اسید به معده را کاهش دهیم.

شفقی با بیان اینکه استفاده از عسل و میوه های شیرین برای بیماران که دچار رفلاکس هستند توصیه می شود، افزود: بیمارانی که رفلاکس هستند از مصرف غذاهای خاص، همانند سیر، غذاهای تند و چرب و همچنین سبزی های تند باید پرهیز کنند.

وی کم تحرکی، مصرف فست فود و غذاهای پرچرب و کم فیبر، اضافه وزن و چاقی و مصرف دخانیات را از مهم ترین دلایل شیوع بیماری ها و سرطان های گوارشی عنوان کرد.

فوق تخصص گوارش و کبد اصلاح سبک زندگی به ویژه عادات بدغذایی را در کاهش بیماری ها و سرطان های گوارشی موثر دانست و افزود: بیشتر افراد جامعه با تبعات این سبک از زندگی آشنا هستند اما شیوه زندگی مدرنیته امروزی آنان را ناگزیر به استفاده از غذاهای آماده و کم تحرکی کرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha