• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98110805501
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

استاندار اسبق سیستان و بلوچستان خبر داد؛

خواهر خواندگی اصفهان با یکی از مناطق سیل زده سیستان

خواهر خواندگی اصفهان با یکی از مناطق سیل زده سیستان

ایسنا/اصفهان استاندار اسبق سیستان و بلوچستان گفت: برای دامدارانی که دام‌هایشان در روستاها تلف شده‌اند خیران اصفهان متقبل شدند ۱۱۰۰ رأس بز به ارزش ۳ میلیارد تومان خریداری کنند و در اختیار دامداران آسیب دیده قرار دهند.

سید محمود حسینی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص کمک‌های خیران اصفهانی و مجمع خیران به مردم سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: استان اصفهان معمولاً در امور خیر و فعالیت‌های خیریه و تشکل‌های خیریه سابقه زیاد و روشنی دارد و از قدیم تا کنون توانسته در این خصوص نقش سازماندهی کننده داشته باشد. برای مثال در سیل فروردین امسال، خیران اصفهان در کمک‌رسانی به مردم مناطق سیل‌زده نقش مهمی داشتند و در زلزله دو سال قبل استان کرمانشاه کمک‌های زیادی به زلزله‌زدگان از اصفهان شد.

وی افزود: در سیل اخیر که مردم مناطقی از سیستان و بلوچستان به آن دچار شده‌اند خیران و مردم اصفهان نقش فعال و ابتکاری داشته‌اند. به همین منظور ستاد حوادث، هلال احمر، شهرداری و سایر دستگاه‌های اصفهان وارد کار شدند و علاوه بر آن خیران هم به شکل جدی به صحنه آمدند.

استاندار اسبق سیستان و بلوچستان، گفت: از جمله تصمیماتی که در ستاد خیران گرفته شد این بود که در بحث اشتغال، آموزش و کمک‌هایی که اثرات دراز مدت داشته باشد خیران تمرکز کردند. برای مثال برای دامدارانی که دام‌هایشان در روستاها تلف شده‌اند خیران اصفهان متقبل شدند ۱۱۰۰ رأس بز به ارزش ۳ میلیارد تومان خریداری کنند و در اختیار دامداران آسیب دیده قرار دهند.

حسینی ادامه داد: محوریت این کار هم با خیریه حضرت ابوالفضل(ع) است که از ۱۱۰۰ بز ۵۸۰ رأس را خود خیریه تأمین می‌کند. علاوه بر آن خیریه سعادتی متقبل شده علوفه مورد نیاز دام‌ها را با استفاده از دستگاه‌هایی که در مناطق آسیب دیده مستقر می‌کند تأمین کند. علاوه بر آن مدیر و مؤسس مرکز تجاری سیتی سنتر اعلام کرده‌اند که مخارج تحصیلی ۵۰ نفر از دانش آموزان (همراه با بیمه عمر) را از دبستان تا دانشگاه تأمین کنند.

استاندار اسبق اصفهان، ادامه داد: شهرداری اصفهان اردوهای دانش‌آموزی را برای آموزش کودکان مناطق سیل‌زده برگزار می‌کند. همچنین خواهرخواندگی بین اصفهان و یکی از مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان برقرار می‌شود.

وی افزود: همچنین جهاد دانشگاهی واحد اصفهان آموزش مشاغل خانگی را در بین خانواده‌های سیل‌زده اجرا می‌کند و این نهاد نسبت به برگزاری نمایشگاه عکسی از مناطق سیل‌زده اقدام می‌کند. اتاق بازرگانی اصفهان هم متقبل شده که یک مجتمع آموزشی و درمانی در منطقه سیل‌زده سیستان و بلوچستان احداث کند.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha