به گزارش ایسنا، محمد رستگاری در جلسه امروز کاهش آلودگی هوای استان تهران در پاسخ به پرسش ایسنا درباره سرانجام منشایابی بوی نامطبوع تهران، اظهار کرد: درحال حاضر چهار جلسه کارگروه شناسایی منشا بوی نامطبوع تهران برگزار شده است اما ما هنوز درباره علت این بو به قطعیت نرسیدهایم.
معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران با بیان اینکه از دانشگاههای مختلف درخواست همکاری کردهایم، تصریح کرد: تعدادی از دانشگاهها برای انجام تحقیقات و آزمایشها اعلام آمادگی کردهاند و دستگاههای مختلف از جمله محیط زیست و شهرداری تهران تکالیف اجرایی دارند.
رستگاری افزود: شهرداری تهران نسبت به خرید دستگاهی برای کمک به شناسایی منبع بو اقدام کرده است و اداره محیط زیست استان نیز یکی دو دستگاه ثابت را برای شناسایی منبع بو نصب کرده است.
وی با بیان اینکه قرار است یک ایستگاه هواشناسی در محل آرادکوه نصب شود، گفت: این اقدامات در شناسایی منبع بو به ما کمک میکند.
معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران ادامه داد: هر زمان که جهت باد در تهران از جنوب به شمال بوده، بوی نامطبوع در سطح شهر پخش شده است. این نشان میدهد که کانون بوی نامطبوع در جنوب تهران است ولی برای رسیدن به قطعیت به آزمایشهای بیشتری نیاز داریم.
مرتضی عاقل منش- معاون برنامهریزی سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران- در ادامه جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران درباره آخرین وضعیت پارک جنگلی چیتگر و بدهکاری شهرداری به سازمان آب توضیح داد: حقابه پارک جنگلی چیتگر باید از سازمان آب تامین میشد اما طی دو سال گذشته به دلیل بدهکاری شهرداری جلوی این حقابه گرفته شد.
عاقل منش افزود: در شهریور ماه امسال با تفاهمنامهای که به امضا رسید این مشکل برطرف شد. در حال حاضر عملیات احیا درختان درحال انجام است و امیدواریم در سال آینده چهره سرسبزی از این منطقه داشته باشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: این که میگویند مساحت پارک چیتگر حدود ۴۰۰ هکتار کاهش یافته است چندان درست نیست. البته باید بررسیهای بیشتری انجام داد.
عاقلمنش در پایان گفت: در سال جاری ۱۲۰۰ هکتار از اراضی پهنههای شمالی و شرقی تهران در مناطق ۱۳، ۱۴، ۱۵، ۱ و ۴ تحت عملیات جنگلکاری و عملیات سبز قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات