• شنبه / ۲۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98102821272
  • منبع : شهرداری تبریز

خط «بسته بندی بهداشتی گوشت‌های کشتارگاه صنعتی تبریز» افتتاح شد

خط «بسته بندی بهداشتی گوشت‌های کشتارگاه صنعتی تبریز» افتتاح شد

ایسنا/آذربایجان شرقی با حضور معاونین و مدیران شهرداری تبریز، خط «بسته بندی بهداشتی گوشت‌های کشتارگاه صنعتی تبریز» افتتاح شد.

مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز در این آیین گفت: راه‌اندازی خط بسته‌بندی گوشت کشتارگاه تبریز، گام بزرگی در راستای اصلاح الگوی مصرف، سلامت و امنیت غذایی شهروندان و قطعه بندی گوشت‌های شناسنامه‌دار در قالب بسته‌بندی با نصب شناسنامه بر روی آن‌ها و با قیمت مناسب برای شهروندان است.

کریم قدرتی افزود: خط تولید بسته‌بندی با تامین گوشت توسط بخش‌های خصوصی، با نظارت کامل اداره کل دامپزشکی استان و این سازمان کشتارگاه صنعتی تبریز به بهره‌برداری رسید.

وی بیان کرد: خوشبختانه با اجرای طرح‌های متنوع و افزایش کشتار در روزهای آتی، شاهد افت قیمت گوشت نیز بوده‌ایم.

وی تشریح کرد: خوشبختانه با توجه به حساسیت امنیت غذایی و سلامت شهروندان، پشتیبانی و نظارت خوبی از سوی شورای اسلامی شهر تبریز، اداره کل دامپزشکی و سایر دستگاه‌های نظارتی به صورت مداوم  و دوره‌ای انجام می‌گیرد.

قدرتی گفت: امید است با حمایت‌های شهردار و اعضای شورای شهر تبریز و همچنین تلاش شبانه روزی همکاران خدوم کشتارگاه بتوانیم روزبه روز به اهداف خود در پیشبرد سلامت غذایی و بهداشت همشهریان نزدیک‌تر شویم.

وی با بیان این که گوشت قرمز بخش عمده‌ای از سبد غذایی خانوارهای شهرستان تبریز را تشکیل می‌دهد، گفت: براین اساس باید تلاش کنیم تا فرآوری، بسته بندی، حمل ونقل، توزیع و عرضه این محصول با کمترین قیمت و به صورت کاملا بهداشتی در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز از کاهش 10 تا 15 درصدی قیمت گوشت در پی افزایش ذبح و شناسنامه‌دار شدن گوسفند و گوساله در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز خبر داد و گفت: تعداد ذبح گوسفند و گوساله نیز از ۹ هزار راس به ۱۱هزار راس افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: با تدارک اقداماتی در زمینه حمل دام و تسریع در ذبح و توزیع گوشت گرم و ارزان شناسنامه‌دار در تبریز و توابع، افزایش قیمت گوشت کنترل شده است.

وی با قدردانی از همکاری تمام نهادهای مرتبط با کشتارگاه صنعتی تبریز در کنترل بهداشتی گوشت در منطقه گفت: با همکاری اداره کل دامپزشکی استان، از کشتار غیرمجاز در برخی از مناطق حومه شهر جلوگیری می‌کنیم و این حساسیت را ادامه خواهیم داد تا گوشت غیربهداشتی و آلوده بیت شهروندان توزیع نشود.

وی با بیان این‌که بیشتر مناطق ذبح غیرمجاز دام و گوسفند در برخی از روستاهای اطراف شهر تبریز قرار دارد، افزود: ماموران دامپزشکی استان با همکاری شهرداری تبریز و نیروی انتظامی همه روزه این مناطق را رصد می‌کنند تا گوشت ناسالم و آلوده در اختیار مردم قرار نگیرد.

قدرتی با اشاره به تصمیم جلسه کارگروه سلامت و مواد غذایی استان گفت: در جلسه سلامت غذایی مصوب شد، میدان دام برای کشتار دام زنده در کنار کشتارگاه صنعتی ایجاد شود تا پیمانکاران تهیه دام و توزیع گوشت در تبریز و حومه به راحتی کارشان را انجام دهند.

وی افزود: همچنین در این جلسه مصوب شد میدان دیگری جهت خرید و فروش دام زنده در محل مناسب در اطراف شهر تبریز تعیین شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۳۰ تن گوشت گاوی و گوسفندی در کشتارگاه ذبح و مقداری از آن برای مصرف اهالی شهرهای حوزه نفوذ مرکز استان حمل و توزیع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha