به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه بازدید از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان، گفت: خوشبختانه تجارب بسیار خوبی در سیلابهای گسترده بهار امسال در کشور به دست آمد که از دستاوردهای آن در پیشگیری از بروز بیماری در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، استفاده میکنیم.
نمکی افزود: خوشبختانه در حوزه سلامت در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، همه مسائل، تحت کنترل است و روزهای آینده را روزهای سختی در زمینه بهداشت و درمان این مناطق، نمی بینم و دارو و تجهیزات پزشکی، به مقدار کافی در این مناطق توزیع شده و از این بابت، نگرانی نداریم. در عین حال با آمادگی کامل همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و ستاد وزارت بهداشت و همچنین استفاده از تجارب ارزشمند بهار امسال در سیلاب های گسترده کشور، مواردی مانند توزیع نیروی انسانی، دارو، تجهیزات پزشکی، انتقال بیماران و مادران باردار پرخطر به محل های امن به ویژه انتقال ۱۶۹ مادر باردار به نقاط امن از جمله اقدامات حوزه سلامت در مناطق سیل زده بود.
وزیر بهداشت تاکید کرد: حتما سایر نهادها باید در تامین آب آشامیدنی سالم مورد نیاز مردم و جمع آوری لاشههای حیوانات اهلی در مناطق سیل زده کمک کنند و امیدواریم که با برنامههای مدون موجود، در ادامه راه، مشکلی به نام بیماریهای واگیر و شیوع اپیدمیها در مناطق سیل زده نداشته باشیم.
نمکی همچنین در دومین روز سفرش به مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان از مرکز جامع خدمات سلامت عورکی شهرستان چابهار بازدید و نحوه ارائه خدمات به بیماران و وضعیت داروهای موجود در این مرکز را ارزیابی کرد.
گفتنی است در این سفر، دکتر تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر کولیوند رییس سازمان اورژانس کشور، دکتر گویا رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر و دکتر جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر نمکی را همراهی کردند.
آغاز عملیات اجرایی ساخت ۳۳ پایگاه اورژانس جنوب سیستان و بلوچستان با حضور وزیر بهداشت
به گزارش ایسنا، عملیات اجرایی ساخت ۳۳ پایگاه اورژانس به صورت همزمان در جنوب سیستان و بلوچستان و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با حضور وزیر بهداشت، رییس سازمان اورژانس کشور، معاونین درمان و توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت و رییس و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر آغاز شد.
نمکی در حاشیه آیین آغاز همزمان ساخت ۳۳ پایگاه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در شهرستان کنارک نیز گفت: در استان سیستان و بلوچستان به دلیل حوادث فراوان و عدم دسترسی کافی به مراکز درمانی، وجود پایگاهها و آمبولانسهای اورژانس، بسیار مهم و اساسی است و میتواند خدمات مورد نیاز مردم را ارائه کند.
وی افزود: امیدوارم ساخت این پایگاهها با سرعت انجام شود و تا قبل از پایان سال آینده و دهه مبارک فجر به پایان برسد تا ساختار شبکه اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به تدریج کامل شود.
بنابر اعلام وبدا، این ۳۳ پایگاه شامل پایگاه های اورژانس شهری و جادهای است که در متراژهای ۹۵ و ۱۵۰ متری احداث می شود.
در حال حاضر ۷۷ پایگاه اورژانس فعال در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر فعال و ۳ پایگاه در حال ساخت است که تا دهه مبارک فجر تکمیل می شود.
وزیر بهداشت همچنین از مرکز درمانی ۱۰ تختخوابی شبانه روزی کنارک بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات