• سه‌شنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 98102418755
  • خبرنگار : 50223

مدیرکل ثبت احوال استان خبر داد

تغییر ۴۳۰۱ نام و نام خانوادگی در کهگیلویه و بویراحمد

تغییر ۴۳۰۱ نام و نام خانوادگی در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی ۹ ماهه امسال ۴۳۰۱ مورد تغییر نام و نام خانوادگی در این استان انجام شده است.

"محمد علی تقوی" در جمع خبرنگاران در خصوص تغییر نام و نام خانوادگی افزود: تغییر نام و فامیلی به شکل‌های مختلف انجام می شود، برخی از طریق احکام قضایی، برخی نیز در هیئت سه نفره در ثبت احوال و برخی نیز دارای مجوز های سازمانی هستند.

وی اظهارکرد: تغییر نام های مذهبی و ائمه معصومین (ع) به هیچ عنوان انجام نمی شود.

مدیرکل ثبت احوال استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طی ۹ ماهه سال جاری ۲۲۳۲ مورد تغییر نام در این استان انجام شده است که اکثرا نامناسب بوده اند. همچنین طی این مدت ۲۰۶۹ مورد تغییر فامیلی داشته ایم که اکثرا نامناسب بوده اند.

تقوی بیان کرد: ر خصوص فراوانی نام در استان کهگیلویه و بویراحمد طی ۹ ماهه امسال بیان کرد: فراوانی نام در بین نوزادان پسران به ترتیب آراد، حسین و رضا بوده و در بین نوزادان دختر آواف زهرا و حلما بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha