به گزارش ایسنا، بنابر اعلام برنا کامبوچا، مهندس رضا بهروزی، مدیرعامل کارخانه برنا، در این مراسم، اظهار کرد: با توجه به ماهیت محصولات فعلی کارخانه و تولید نوشیدنی تخمیری چای کامبوچا با برند برنا کامبوچا تصمیم به راهاندازی واحد تولید سیر تخمیری یا سیر سیاه گرفتیم و برای طراحی ماشینآلات فرآوری و بستهبندی سیر سیاه، سه سال زمان صرف تحقیقات و ساخت شده و اکنون با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۷۵۰ تن سیر سیاه به بهرهبرداری رسیده است.
بهروزی با اشاره به مزیتهای سلامتمحور این محصول ارزشمند، اظهار کرد: سیر سیاه یک محصول با قدمتی چند صدساله در آسیای شرقی و کشور کره است که از لحاظ ارزش غذایی بسیار شبیه سیر ۷ ساله ایرانی است با این تفاوت که مراحل فرآوری این محصول ارزشمند بهجای ۷ سال طی یک پروسه ۳ ماهه توسط تجهیزات ساختهشده در این واحد تولید انجام میشود و یکی از اهداف ما برای تولید این محصول جلوگیری از خام فروشی محصول سیر و موسیر تولیدی در کشور و تبدیل آن به یک سوپرفود جهانی است و امیدواریم با توجه به کیفیت بالای سیر ایران بتوانیم حضور چشمگیری در بازار داشته باشیم که البته نیاز به فرهنگسازی و اطلاعرسانی ویژهای دارد.
و ما چشمانداز روشنی را برای این محصولات و دیگر محصولاتی که بر پایه سیر سیاه اعم از کپسول و قرصهای خوراکی، سس سیر سیاه، شامپو، نوشیدنیهای تخمیری شبیه ماءالشعیر و ... ترسیم کردهایم و افزون بر بازار داخل، اهداف صادرات منطقهای را نیز در برنامهریزیهای شرکت در دستور کارداریم.
بهروزی در توضیح روند فرآوری تولید سیر سیاه، گفت: سیر سیاه فرآوردهای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه میشود. طی این روند سیر را بین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد نگهداری میکنند. پس از آن سیر حالت ژلهای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود. این فرآورده خاصیت انرژیزایی دارد و معمولاً از آن بهعنوان چاشنی و طعمدهنده در غذاها استفاده میشود. این فرآورده برای اولین بار توسط کرهایها برای مصارف دارویی تولید گردید. روند تولید توسط ماشینآلات کاملاً اتوماتیک صورت میگیرید و از هیچگونه مواد افزودنی برای ایجاد واکنش مورد نیاز درروند تخمیر سیر سیاه استفاده نمیشود و تمام ۱۶ مرحله تغییرات دما و رطوبت توسط سیستم کنترلی اتاقهای تخمیر کنترل و مانیتور میشود و طبق برنامهریزی صورت گرفته تا انتهای سال ۹۸ اولین نوبت محصول سیر سیاه فرآوری شده با برند طلای سیاه به بازار عرضه خواهد شد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات