• شنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۸ / ۰۴:۵۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98102015554
  • خبرنگار : 71604

با تلاش پژوهشگران آمریکایی صورت گرفت

کشف مسیرهای سلولی که عمر انسان را افزایش می‌دهند

کشف مسیرهای سلولی که عمر انسان را افزایش می‌دهند

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود توانستند مسیرهای سلولی را کشف کنند که در افزایش طول عمر انسان موثر هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، دانشمندان آمریکایی در بررسی جدیدی موفق شدند مسیرهای سلولی جدیدی را کشف کنند که می‌توانند در افزایش طول عمر موثر باشند.

به گفته یکی از دانشمندان این گروه پژوهشی، شاید بتوان با کمک این مسیرهای سلولی، طول عمر انسان را بین 400 تا 500 سال افزایش داد.

پژوهشگران در این پروژه توانستند دو مسیر اصلی را برای مدیریت سن در کِرْم الگانس کشف کنند که مدلی متداول برای پژوهش در مورد روند افزایش سن است زیرا ژن‌های مشابهی با انسان دارد و عمر کوتاه آن نیز به سه تا چهار هفته می‌رسد. این ویژگی‌های کرم الگانس، به دانشمندان امکان می‌دهد تا به سرعت به اثر مداخلات ژنتیکی و محیطی برای افزایش عمر سالم پی ببرند.

از آنجا که این مسیرهای سلولی، به واسطه تکامل انسان شکل گرفته‌اند، موضوع پژوهش‌های بسیاری بوده‌اند. بسیاری از پژوهش‌ها در حال حاضر، بر کشف داروهایی متمرکز شده‌اند که می‌توانند این مسیرهای مولکولی را تغییر دهند. کشف اثر این داروها می‌تواند راه را برای یافتن درمان‌های موثرتر هموار کند.

دانشمندان دریافتند که جهش در دو مسیر سلولی موسوم به "IIS" و "TOR" می‌تواند به تغییرات ژنتیکی بدن کمک کند. از آنجا که تغییر مسیر IIS، افزایش صد در صدی و تغییر در مسیر TOR، افزایش 30 درصدی را به همراه دارد، جهش ژنتیکی مضاعفی نیز در پی این تغییرات انتظار می‌رفت اما دانشمندان دریافتند که میزان جهش، بسیار بیشتر از حد انتظار است.

"هرمان هالر" (Hermann Haller)، از پژوهشگران این پروژه گفت: به رغم کشف مسیرهای سلولی مرتبط با افزایش سن در کِرْم الگانس، نحوه تعامل این مسیرها هرگز کشف نشده است. ما سعی داریم با مشخص کردن این تعامل، راه را برای یافتن روش‌های درمان و افزایش طول عمر هموار کنیم.

کشف تعامل میان این مسیرها، به استفاده از درمان‌های ترکیبی منجر خواهد شد که می‌توانند طول عمر انسان را افزایش دهند و حتی به درمان بیماری‌های جدی از جمله سرطان منجر شوند.

این پژوهش، در مجله "Cell Reports" به چاپ رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha