• چهارشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98101108322
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

توسط محیط زیست کشور و جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی صورت گرفت

توافق برای فعالیت مشترک برای احیای دریاچه ارومیه

توافق برای فعالیت مشترک برای احیای دریاچه ارومیه

ایسنا/آذربایجان غربی توان افزایی شرکت های خدماتی مجری همکار طرح در اجرای پروژه توسعه مشارکتی فنآوری(ptd) برای جلب مشارکت مردم در احیای دریاچه ارومیه در دستور کار همکاری جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و سازمان محیط زیست کشور قرار گرفت.

سید جعفر ایرانی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی با اعلام خبر فوق افزود: قرارداد اجرایی این طرح بین رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و معاونت محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت از محیط زیست کشور به امضا رسید.
وی افزود: اعتبارات  اجرایی این طرح از محل اعتبارات دولت ژاپن تامین گشته است و دفتر عمران سازمان ملل متحد ،دولت ژاپن ،سازمان حفاظت محیط زیست کشور ،طرح حفاظت از تالابهای ایران و وزارت جهاد کشاورزی؛ جهاددانشگاهی را در اجرای این طرح همراهی خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان، وی ادامه داد: نوع و جزئیات کار توان افزایی شرکت های خدمات مجری طرح در اجرای پروژه توسعه فنآوری برای جلب مشارکت مردم در احیای دریاچه ارومیه در دو بخش فنی و پشتیبانی دسته بندی شده است.
ایرانی اظهار کرد: در بخش اقدامات فنی، جهاددانشگاهی ظرفیت سازی شرکت ها جهت پیاده سازی توسعه مشارکت فنآوری ،پایش و ارزیابی عملکرد شرکت های مجری ،شبکه سازی شرکت های مجری جهت یادگیری جمعی و تبادل درس آموخته ها و یافته ها،جلب مشارکت سازمانهای جهاد کشاورزی استانهای هدف ،پایش تعهد سه جانبه شرکت ها، سازمانهای جهاد کشاورزی و دفتر طرح تالابها و در نهایت ارزشیابی اثر بخشی  اقدامات  و استخراج و تدوین  و پیاده سازی الگو  را دنبال خواهد کرد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: شرکت های مجری محلی درگیر طرح؛ 5 شرکت هستند که به طور متوسط هر شرکت 5 عضو اصلی دارد که اهداف پروژه را در 11 روستای منتخب دنبال می کنند.
 وی با بیان اینکه  در بخش فنی نیز برخی اقدامات در راستای توانمند سازی  و ظرفیت سازی های آموزشی پیش بینی شده است اظهار کرد: پیش بینی شده است که 43 روز کارگاه و 17 نشست تخصصی در روند این طرح اجرایی شود.
ایرانی ادامه داد: خروجی های قابل تحویل این بخش نشست های همفکری و یادگیری جمعی برای بازیگران اصلی، بازخوردهای اصلاحی درباره فرآیندها و گزارش ها ،گزارش از فرآیند توان افزایی و خروجی های آن و در نهایت ارئه مدلی عملی برای بکارگیری توسعه مشارکتی  فنآوری (ptd)در حوزه کشاورزی پایدار می باشد.
وی زمان اجرایی این طرح را 12 ماه اعلام کرد و گفت: بیشترین سهم از وقت و انرژی طرح صرف همراهی و مربی گری شرکت ها خواهد شد.
گفتنی است طرح حفاظت از تالابهای ایران از سال 1384 با حمایت برنامه عمران سازمان ملل متحد ،تسهیلات جهانی و سازمان حفاظت محیط زیست کشور آغاز شده است و برنامه مدیریت تالابها  در قالب یک فرآیند مشارکتی و با هدف هم افزایی بین پروژه های توسعه و اقدامات حفاظتی در سطح حوضه آبریز تالابها تدوین شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha