به گزارش ایسنا، فولکس واگن به عنوان یکی از بزرگترین خودروسازان در جهان که در سالهای اخیر بیشترین سهم فروش در بازار کشورهای اروپایی را به خود اختصاص داده است، به تازگی از برنامه خود برای عرضه ۳۴ مدل جدید خودرو در سال ۲۰۲۰ میلادی خبر داده است که از این تعداد ۱۲ مدل آن شاسی بلند و هشت مدل آن خودروی برقی و هیبریدی خواهند بود.
بر اساس گزارش وب سایت motor۱، فولکس واگن که یکی از خودروسازان مشهور آلمانی به شمار میرود، در چند سال اخیر با مشکلات و چالشهای متعددی روبرو شده است که نام و آوازه آن را در جهان به شدت به مخاطره انداخته است. رسوایی خودروهای دیزلی موسوم به دیزل گیت که در سال ۲۰۱۵ میلادی گریبانگیر فولکس واگن شد، از آن سال تاکنون این شرکت را که بزرگترین خودروساز اروپا به شمار میآید و سهم عظیمی از بازارهای جهانی خودرو را نیز به خود اختصاص داده است، فولکس واگن را با مشکل مواجه ساخته است. این خودروساز در همین راستا اعلام کرده است که برنامههای بلندمدتی برای توسعه و عرضه خودروهای الکتریکی و افزایش سهم آنها دارد.
فولکس واگن پیشتر نیز بارها تاکید کرده بود که شهروندان و مشتریان خیلی زودتر از آنچه تصور میکنند، شاهد توسعه ناوگان حمل و نقل پاک و افزایش روزافزون خودروهای الکتریکی در خیابان و جاده های شهرها خواهند بود.
طبق اظهارات مدیران و مقامات این شرکت، فولکس واگن در راستای توسعه خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست تاکنون ۱۹ میلیارد یورو در توسعه و بکارگیری تکنولوژی های جدید سرمایه گذاری کرده است که از این میزان، ۱۱ میلیارد آن به سیاست های این شرکت در راستای توسعه و تولید انبوه خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۲۴ میلادی اختصاص دارد.
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
با توجه به تغییر سیاستهای جهانی درباره حفظ محیط زیست و مقابله با معضل آلودگی هوا و کاهش انتشار میزان آلایندهها و گازهای گلخانهای، بسیاری از کشورها از جمله انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
انتهای پیام
نظرات