• یکشنبه / ۸ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 98100805520
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

دستگیری ۵۲ شکارچی غیرمجاز در استان تهران

دستگیری ۵۲ شکارچی غیرمجاز در استان تهران
عکس آرشیوی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از ۵۲ شکارچی غیرمجاز از ابتدای آذرماه تا کنون خبر داد.

به گزارش ایسنا سعید محمودی با اشاره به اینکه از ابتدای آذرماه تاکنون در مجموع تعداد ۷۱ اسلحه در استان توسط ماموران اجرایی کشف و ضبط شده است، گفت: از این تعداد ۵۶ اسلحه کشف شده مجاز و تعداد ۱۵ سلاح نیز غیرمجاز بودند.

وی اظهار کرد: حدود ۴۰ درصد کشفیات انجام شده به مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان تهران و مناطق حاشیه‌ای این مناطق و مابقی نیز به مناطق آزاد استان مربوط می شود و برنامه استان در این زمینه علاوه بر کنترل مناطق تحت مدیریت، رصد و پایش بیشتر مناطق آزاد از سوی یگان حفاظت استان تهران بوده است.

محمودی با اعلام اینکه کشف این تعداد سلاح در استان تهران که به نوعی یک رکورد هم محسوب می شود، به دلیل افزایش گشت و پایش های محیط بانان و یگان حفاظت و برنامه های جدید در این حوزه بوده است، تصریح کرد: در همین رابطه تعداد ۵۲ نفرمتخلف که بیشتر آنان قبل از اقدام به شکار گونه‌های حیات وحش دستگیر شدند نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و پرونده آن‌ها در حال رسیدگی است.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه آمار کشفیات سلاح در آذر ماه نسبت به آبان ماه امسال که ۴۰ قبضه سلاح بوده، رشد حدود ۷۷.۵ درصدی داشته است، خاطرنشان کرد: یگان حفاظت محیط زیست استان تهران با تشدید گشت‌ها و پایش‌ها در حوزه استحفاظی، برخورد قاطع با متخلفان شکار و صید را در دستور کار خود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha