به گزارش ایسنا، قانعی با بیان این که حمایت و تشویق بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان برای ورود ترکیبات زیستفناورانه دریایی به بازار را دنبال میکنیم، اظهار کرد: حمایت و تشویق بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان برای استفاده از ترکیبات زیستفناورانه دریایی در صنایع هم با همین هدف پیگیری میشود.
وی افزود: ظرفیتسنجی نیاز کشور به محصولات زیستفناورانه دریایی در صنایع دارویی، غذایی، پزشکی و انرژی یکی از پیشنیازهای توسعه صنعت زیستفناورانه دریایی در کشور است. این صنعت که ظرفیت بالایی در رونق زیستفناوری دارد به یکی از اولویتهای اصلی ستاد توسعه زیستفناوری تبدیل شده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، یکی از اقدامات ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فناوریهای زیستی حوزه دریا، تشکیل کارگروهی در این حوزه بود. در این کارگروه، خدماترسانی به صنایع مختلف و رفاه انسانی با تاکید بر حفظ محیطزیست دریایی و توسعه پایدار منابع دریایی مدنظر قرار گرفته است. تعیین اولویتها و برنامههای مرتبط با توسعه زیستفناوری دریا در برنامه ششم توسعه و تدوین نقشه راه توسعه حوزه زیستفناوری دریا از مهمترین اولویتهایی است که در این کارگروه بر آن تاکید شده است.
انتهای پیام
نظرات