آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی شنبه هفتم دی ماه در دیدار با رئیس و اعضای جهاددانشگاهی استان افزود: پژوهشهای زیادی در سطح کشور انجام می شد که باید به علم و ثروت تبدیل می شدند اما این مساله حلقه مفقوده ای به نام "اراده" داشت.
وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی برای پر کردن این خلاء در کشور تاسیس و راه اندازی شد تا بتواند پیوند زننده مراکز علمی و دانشگاهها با عرصههای صنعت، کشاورزی و خدمات باشد.
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: شکل گیری بحثهای دانشگاهی و طرحهای دانش بیان که بعضا در بطن جهاد دانشگاهی با نگاه دقیقی متولد شدند و باید آنچه که می خواهد به عنوان طرح شکل گیرد مبتنی بر دانش های موجود در دانشگاه باشد تا زودتر به نتیجه مفید برسند.
آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: مفهوم جهاد با هدف شتاب بخشیدن به حوزه علم و جهاد که ملازم ثروت است وارد عرصه دانشگاه شده است.
وی ادامه داد: حس مقاومت و تلاش برای صلابت از ویژگیهای جهاد است و به نظر می رسد کلمه جهاد در جهاد دانشگاهی برای شکل گیری این مفهوم بوده است.
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: جهاد اگر با علم آمیخته شود می توان به آینده امیدوار بود همان طور که فعالیت ها و اقدامات جهاد دانشگاهی امیدوار کننده بود.
به گزارش ایسنا، آیت الله ملک حسینی تاکید کرد: جامعه ای که می خواهد در برابر دشمن مقاومت کند و خود را به اوج برساند باید از ظرفیتهای فکری و علمی خود به درستی استفاده کند.
انتهای پیام
نظرات