حشمت الله عسگری در نشست شورای معادن استان سمنان از معادن به عنوان سرمایه های کشور نام برد و اظهار کرد: در حال حاضر خامفروشی مواد معدنی و عدم فرآوری این مواد از اساسیترین چالشها در حوزه معدنی در این استان است.
وی با بیان اینکه باید به رویه خامفروشی موادمعدنی پایان داد افزود: استان سمنان از پتانسیل و ظرفیت معدنی بسیار بالایی برخوردار است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ادامه داد: معادنی که بدون فرآوری دست به فروش موادمعدنی خام میکنند حتی اگر تعطیل شوند بهتر از این است که بهرهبرداری از آن ادامه یابد.
وی با اشاره به برنامه های این استان برای توسعه موادمعدنی فرآوری شده از مسوولان ذیربط خواست: بهرهوری واحدهای معدنی با اجرای طرحهای توسعهای مورد توجه دستگاههای اجرایی و معدنکاران استان قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: مواد معدنی که دانش آن برای فراوری وجود دارد در استان استخراج شود و در آن دسته از مواد معدنی که در حال حاضر دانش فرآوری آن را نداریم باید برای آیندگان باقی بماند.
وی از سمنان به عنوان استانی با توان بالای معدنی نام برد و اضافه کرد: بیش از ۴۲ نوع ماده معدنی در معادن سمنان استخراج میشود. این استان از لحاظ استخراج مواد معدنی رتبه ششم و در شاخص تعداد معادن رتبه پنجم کشور را دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری سمنان،۴۰ درصد گچ، ۶۰ درصد نمک، ۹۵ درصد سلستین، ۹۵ درصد زئولیت، ۴۰ درصد سولفات سدیم، ۱۵ درصد زغال سنگ و ۲۰ درصد کرومیت کشور در استان سمنان تولید میشود.
انتهای پیام
نظرات