• شنبه / ۷ دی ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98100704683
  • خبرنگار : 50165

ظریفان؛ ظرافتی برای پیوند مسافر و صنایع‌دستی

ظریفان؛ ظرافتی برای پیوند مسافر و صنایع‌دستی

ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: ظریفان، نقطه اتصال مسافران گذری و صنایع‌دستی زنجان است.

ایرج احمدی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با نحوه واگذاری کارگاه‌های ناحیه ظریفان، اظهار کرد: در صدد هستیم زمین‌های این ناحیه کارگاهی به تولیدکنندگان و فعالان واقعی صنایع‌دستی زنجان واگذار شود.

این مسئول با اشاره به مسئله شفاف‌سازی واگذاری سایت کارگاهی مس و چاقوی شهرک صنعتی اشراق، ادامه داد: همه کارگاه‌ها به افرادی که در زمینه چاقو و مس فعالیت دارند، واگذار شده و واگذاری بررسی‌های لازم انجام شده تا به افرادی که واقعا در این حرفه فعالیت می‌کنند، واگذار شود.

وی افزود: مکان این کارگاه‌ها برای استقرار واحدهای تولید مس و چاقو بوده که ۷۰ کارگاه برای افرادی که در این حرفه مشغول هستند، واگذار شده است. این کارگاه‌ها با پرداخت ۱۰ درصد قیمت حق بهره‌برداری به صورت نقدی و مابقی نیز به صورت اقساط ۴۸ ماهه واگذار شده است.

احمدی با اشاره به نحوه واگذاری زمین‌های ناحیه صنعتی ظریفان، تصریح کرد: نحوه واگذاری از طریق مزایده انجام می‌شود و به افراد فعالی که در حوزه صنایع‌دستی از سازمان میراث‌فرهنگی پروانه بهره‌برداری دارند، واگذار خواهد شد. پیشرفت فیزیکی این ناحیه به صد درصد رسیده و در مرحله واگذاری هستیم و هدف ما این است که این کارگاه‌ها به فعالان و تولیدکنندگان واقعی واگذار شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان، یادآور شد: این شهرک از لحاظ معماری به صورت سنتی و مانند بازار زنجان دارای واحدهای دوکله خواهد بود، به طوری که یک سمت از واحدها برای بازدید و خرید مردم بوده و حالت بازارچه داشته و سمت دیگر، بارانداز خواهد بود.

وی افزود: زیرساخت‌های لازم از جمله گاز، آب، برق و مخابرات برای این ناحیه صنعتی به صورت زیرزمینی تامین شده و مشاعات این مجموعه نیز در قالب پارک، فضای سبز، سرویس بهداشتی و سایر مراکز رفاهی خواهد بود و این ناحیه در مسیری قرار گرفته که بتواند مسافرانی که قصد ورود به زنجان یا عبور از آن را دارند را جذب کرده و طی بازدید از این ناحیه، صنایع‌دستی استان زنجان را نیز به دست آورند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مجموع مساحت این ناحیه صنعتی، ۲.۳ هکتار بوده و زمین‌های آن شامل ۱۰۳ واحد ۸۴ متری است که ۴۲ مترمربع کارگاه و ۴۲ مترمربع نیز بازارچه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha