سیفالله فرزانه در نشست سرمایهگذاران مناطق نمونه گردشگری در مازندران که عصر دیروز در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد، با اشاره به تصویب و شناسایی ۱۲۲ منطقه نمونه گردشگری در استان اظهار کرد: از این تعداد ۱۱۷ منطقه دارای مطالعات امکان سنجی و ۱۱ منطقه نیز دارای طرح جامع است.
وی تصریح کرد: همچنین ۳۲ منطقه نمونه گردشگری طرح و کتابچه مصوب و تفصیلی دارد و ۴۸ منطقه در عرصههای جنگلی، ۳۲ منطقه در عرصههای ساحلی، ۴۲ منطقه کوهستانی و ییلاقی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران گفت: کل سرمایهگذاری در زیرساختهای گردشگری از اعتبارات ملی و استانی از سال ۸۴ تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال بود و میزان کل سرمایهگذاری در روساخت گردشگری از سوی سرمایه گذاری خصوصی و نیمه دولتی ۲۶۰۰ میلیارد ریال بوده است.
فرزانه خاطرنشان کرد: میزان کل سرمایهگذاری در زیرساختهای گردشگری در دو سال اخیر هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده است.
وی با بیان اینکه مناطق نمونه گردشگری چالشها و مشکلات زیادی دارند، افزود: واگذار نشدن زمینهای متعلق به سازمان جنگلها و مراتع کشور به بخش خصوصی از جمله چالشها محسوب میشود.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران با اشاره به اهمیت بررسی موانع و مشکلات سرمایهگذاری در این مناطق یادآور شد: در نشست سرمایهگذاران مناطق نمونه گردشگری مازندران، فرآیند واگذاری، چگونگی احداث بنا، توجیه اقتصادی طرحها، تسهیلات بانکی و بحث زیرساختها بررسی میشود.
انتهای پیام
نظرات