به گزارش ایسنا، رضا انصاری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم همه موظفیم بهتر از گذشته شرایط لازم را برای برگزاری یک انتخابات باشکوه فراهم آوریم. قطعا حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات دشمنان این ملت را به کمای عمیق فرو خواهد برد.
نماینده مردم داراب در مجلس شورای اسلامی افزود: پرواضح است که امروز شرایط اقتصادی و معیشتی کشور نابسامان است که این نابسامانیها عمدتا ریشه در نرم افزارها و فقدان مغز افزار سیاست گذاری در نظام اداری و اقتصادی کشور و ساختارهای فساد زا و تولید کننده و توزیع کننده رانت و نبود اراده برای برخورد ریشهای با مسائل است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: آقای رئیس جمهور شما را انتخاب کردیم ولی از این که برای تصمیم سازی و تصمیم گیریهای مهم به صاحبان علم و دانش رجوع نکردید و همان تعاملات فرمایشی قبل را با مجلس کنار گذاشتید و از این که به توصیههای صاحب نظران گوش ندادید گلایه داریم. ما از این که کابینه با ارادهای برای حل مشکلات ندارید گلایه داریم. ما گلایههای زیادی داریم ولی نمیتوان و منصفانه نیست زحمات شما را در این شرایط موجود نادیده گرفت. ملت نیز میدانند بازکردن گرههای اقتصادی فقط به دست شما نیست. اما شما میتوانستید و هنوز هم میتوانید اتاق فکری از زبده ترین صاحب نظران کشور برای فهم دقیق مسائل و ارائه راه حلهای کاربردی تشکیل دهید ولی این کار را انجام ندادید.
نماینده مردم داراب گفت: شما فکر میکردید اگر موضوع برجام حل شود همه چیز حل میشود، در حالی که رانت زدایی از اقتصاد و اصلاحات اقتصادی اولویتی به مراتب بالاتر نسبت به برجام داشت و دارد. توصیه میکنم اموارات مردم را مبتنی بر مبانی علمی اداره کنید صادقانه مسائل و مشکلات کشور را با مردم در میان بگذارید و باور کنید که این مردم شایسته اعتماد هستند.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همه بدانید که این مردم با کمبودها میسازند ولی با تبعیض میسوزند. این مردم با مدیران میسازند ولی از سوء مدیریت میسوزند. مردم همواره پای انقلاب، نظام و مقتدای خود ایستادهاند.
انصاری در پایان با اشاره به لایحه بودجه سال ۹۹ اظهار کرد: در آستانه تصویب لایحه بودجه قرار داریم، به واسطه شوک ارزی در سالهای گذشته سالها درآمد و سودهای سرشاری نصیب برخی بنگاههای اقتصادی در کشور شد. مطالعات نشان میدهد در ۲۰ بنگاه اقتصادی ۷۶ هزار میلیارد تومان سود ناشی از شوک ارزی نصیب آنها شده که کمتر از ۷ درصد مالیات دادند. لازم است کمیسیون تلفیق به این نکته توجه کند و بخشی از سودهای ناشی از این شوک ارزی را جایگزین برخی منابع بودجه کشور قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات