به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار اظهار کرد: کشور ما با وجود اینکه مورد خشونت و ترور و سختترین تحریمها در طول سال پس از خروج آمریکا از برجام قرار گرفته اما مردم و دولت همچنان محکم ایستادهاند و مقاومت می کنند تا آسیبها به حداقل برسد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: شرایط بسیار سخت است و دشمنان هم درتلاشند تا ملت بزرگوار و تلاشگر ایران را به زانو دربیاورد اما مطمئناً مردم با درایت و صبوری و تاب آوری در برابر مشکلات پیروز خواهند شد.
ابتکار مطرح کرد: باید بررسی کرد که سرمنشأ برخی رفتارهای خشن در جوانان و حتی افراد میانسال چیست و چرا بیشتر خشونتها علیه زنان است و زنان آسیب بیشتری می بینند؟ البته این مسئله خاص ایران نیست بلکه این مسائل به صورت خیلی حادتر در بسیاری از کشورهای دنیا بروز کرده کمااینکه جریان و پویش مبارزه با خشونت علیه زنان و یا سوء استفاده از زنان ابتدا در کشورهای صنعتی شکل گرفته است.
این مقام مسئول متذکر شد: بخشی از اقدامات برای مبارزه با خشونت علیه زنان در حوزه قوانین و مقررات است که خوشبختانه ما این قوانین را داریم اما مجلس به دلیل ناکافی بودن برخی قوانین، طرح هایی مانند تشدید مجازات اسیدپاشی را ارائه و تصویب کرد.
وی اضافه کرد: دولت "لایحه جامع تأمین امنیت زنان در برابر خشونت" را ارائه کرده و هم اکنون در کمیسیون لوایح دولت در حال بررسی است تا نهایتاً در مجلس تصویب شود.
ابتکار بر لزوم تقویت مهارتهای رفتاری و اجتماعی برای افزایش سازگاری در خانوادهها و جامعه تأکید کرد و گفت: ما باید رفتارهای تحمل پذیر داشته باشیم و فکر و اندیشه مان را به سمت درک متقابل و توسعه گفت وگو حرکت دهیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گفتوگو با برنامهای رادیویی یادآور شد: دولت "بسته مهارتهای فردی و اجتماعی" را با آموزش و پرورش از ابتدای دولت دوازدهم پیشبینی و تهیه کرد، علاوه براین "طرح ملی گفت وگوی خانواده" نیز ارائه شده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: ما در تلاشیم تا مهارتهای ارتباطی اعضای خانواده مانند تفکر نقادانه را در مدارس و دانشگاهها و والدین و حتی سالمندان ترویج دهیم تا افراد تابآوری خود را در مقابل آسیبها و مشکلات بالا ببرند.
انتهای پیام
نظرات