اولین جشنواره غذاهای شب یلدا با محوریت پخت هرگونه غذا، پیش غذا و دسر با کدو، آش، کاکا، کوکو، خورشت، سوپ، سالاد، نان، کیک، شیرینی و... به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه برگزار می شود.
پخت یک غذای اصلی بومی – محلی و سفره آرایی و میوه آرایی در شب یلدا از دیگر بخش های این جشنواره است.
جشنواره غذاهای شب یلدا ساعت ۱۴:۳۰ فردا، ۳۰ آذرماه در بوستان مادر آستانه اشرفیه برگزار می شود.
یلدا به طولانی ترین شب سال معروف است که مردم ایران زمین در هر کجای این کره خاکی که باشند در کنار خانواده به ویژه بزرگترهای فامیل حضور یافته و با پهن کردن سفره و گذاشتن میوه، آجیل و شیرینی های سنتی گرد هم جمع شده و این سنت کهن ایرانی را گرامی می دارند.
مردم گیلان معتقدند باید در شب یلدا از انواع خوراکیها مصرف کنند و تنقلاتی مانند ازگیل، برشته برنج و کدو بر سر سفره می گذارند و می گویند هر کس در شب چله هندوانه بخورد در تابستان احساس تشنگی نمیکند و در زمستان سرما را حس نخواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات