• پنجشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۸ / ۰۲:۱۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98092821165
  • خبرنگار : 71549

والورده: رئال مادرید با پرس بالا شرایط را برایمان سخت کرد

والورده: رئال مادرید با پرس بالا شرایط را برایمان سخت کرد

سرمربی بارسلونا اعلام کرد رئال مادرید با پرس بالا شرایط را برایمان سخت کرده بود که البته اتفاق عادی محسوب می شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از EFE، بارسلونا چهارشنبه شب برابر رئال مادرید بدون گل متوقف شد.

ارنستو والورده پس از بازی گفت: طبیعی بود که مادرید ما را تحت فشار قرار دهد چون تیم بزرگی است. رقابت در لالیگا خیلی نزدیک است. اگر ۱۷ یا ۱۸ امتیاز اختلاف داشتیم و پنج گل به ثمر می رساندیم اتفاقی غیر عادی بود. رقابت مادرید تا پایان نیز عادی بود.

سرمربی بارسلونا در ادامه اظهار کرد: تیم حریف از زمین ما شروع به پرس می کرد و به همین خاطر شرایط برای ما سخت شده بود. مادرید از لحاظ فیزیکی تیم خیلی قدرتمندی است‌. هر بار که از خط فشار عبور می کردیم فرصت گلزنی پیدا می کردیم. آنها به نحوی بازی می کردند که ما مجبور می شدیم عقب نشینی کنیم و از طریق کرنر و شوت ها ما را دچار مشکل می کردند.

سرمربی اسپانیایی در پایان گفت: در نیمه اول نتوانستیم از پرس تیم حریف عبور کنیم اما در ۴۵ دقیقه دوم بهتر شدیم. چند فرصت داشتیم اما موقعیت گل های آشکاری نبودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha