دکتر محمودنژاد در جلسهای که با حضور انجمنها و تشکلهای معلولین استان در بهزیستی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: حق پرستاری افراد ضایعه نخاعی را از ۲۰۰ هزار تومان به ۵۵۴ هزار تومان رساندهایم و این در حالی است که با گرانی اقلام ضروری هیچ تأثیری در زندگی معلولان ندارد.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور در امور معلولان اضافه کرد: شرایط افراد دارای معلولیت بهگونهای نیست که چنانچه رقمی به آنها بپردازیم باری از روی دوش آنها برداشته شود.
محمودنژاد با اشاره به اینکه در قانون گفته شده باید مستمری معلولان حداقل معادل حقوق یک کارگر باشد، افزود: برای اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان ۱۲ هزار میلیارد تومان پیشنهاد بودجه دادهایم.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مستمری مددجویان با دریافت وامهای خوداشتغالی قطع میشد و ظرف یک ماه آینده بخشنامهای با امضای دکتر قبادی دانا ابلاغ خواهد شد که هیچ کسی حق ندارد مستمری افراد دارای معلولیت، حق پرستاری و ... را با بهانه وام خوداشتغالی قطع کند.
وی اضافه کرد: از مجموع یک میلیون و ۵۰ هزار نفر مستمریبگیر بهزیستی ۲۴۰ هزار نفر پردرآمد هستند که ماهیانه ۱۰ میلیون درآمد دارند و از بهزیستی مستمری میگیرند.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: مکاتباتی انجام دادهایم تا سهمیه خاصی برای خودروهای افراد دارای معلولیت در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه مراکز نگهداری بهزیستی صرفاً برای افراد بدون سرپرست است گفت: ۱۴۰۰ معلول را شناسایی کردهایم که میتوانند در اجتماع باشند اما به دلیل فقر به مراکز نگهداری بهزیستی پناه بردهاند.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: در سال جاری تمام افراد معلول تحت پوشش بهزیستی که بهصورت انفرادی تحت پوشش بودند با اضافه شدن اعضای خانوار تحت حمایت قرار گرفتند.
محمودنژاد با بیان اینکه پیگیریهای لازم را انجام میدهیم تا مشاور استاندار در امور معلولان داشته باشیم، بیان کرد: در بحث حق معیشت دهکهای ۱ و ۲ و ۳ از مجموع ۱۹۱ هزارنفری که در کشور مشمول بودند نزدیک به ۷ هزار نفر معلولین بهزیستی استان لرستان بود.
وی اظهار کرد: در جریان سیل سه برابر مبلغ مستمری برای مددجویان مناطق سیلزده واریز شد.
مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: امیدواریم با اجراشدن قانون جامع حمایت از معلولان و پیگیریهای صورت گرفته شاهد افزایش کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت باشیم.
انتهای پیام
نظرات