• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98092518377
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا:

تجهیز ۲۵۰ هکتار از اراضی شالیکاری صومعه سرا آغاز شد

تجهیز ۲۵۰ هکتار از اراضی شالیکاری صومعه سرا آغاز شد

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: عملیات تجهیز و یکپارچه سازی ۲۵۰ هکتار از اراضی شالیکاری این شهرستان آغاز شد.

احمد پادیاب در گفت وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: برای تجهیز این مقدار از سطح اراضی شالیکاری ۱۵ میلیارد ریال از محل منابع ملی تخصیص یافته که در روستاهای میانده، آقا محله بهمبر وگوراب زرمیخ اجرا می شود.

وی افزود: اجرای طرح تجهیز و یکپارچه سازی اراضی شالیکاری امکان ورود ماشین آلات کشاورزی را به داخل مزرعه آسان می کند.

پادیاب اضافه کرد: همچنین طرح تجهیر اراضی شالیکاری نقش موثری در کاهش هزینه‌ها، افزایش تولید وصرفه جویی در مصرب آب زراعی دارد.

وی با اعلام اینکه شهرستان صومعه سرا ۲۸ هزار هکتار اراضی شالیکاری دارد گفت: ۲۰ هزار هکتار از این مقدار مساحت، استعداد یکپارچه سازی را دارد که تاکنون ۱۴ هزار هکتار تجهیز شده است.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس تکلیف دولت به وزارت جهاد کشاورزی قرار بود در سال جاری۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت کلزا رود یادآورشد: به دلیل بارندگی های شدید اواخر مهر و آبان ماه امسال متاسفانه فقط در ۳۵ هکتار کلزا کشت شد.

پادیاب اضافه کرد: تاکنون حدود ۱۵ هکتار از ۳۵ هکتار کشت کلزا، سبز شده است که به دلیل جلگه ای بودن شهرستان صومعه سرا کشت این محصول برای کشاورزان صرفه اقتصادی ندارد.

وی با بیان اینکه اراضی شالیکاری شهرستان صومعه سرا استعداد پرورش راتون را دارد تاکید کرد: به همه کشاورزان این شهرستان پیشنهاد می کنیم به عنوان کشت دوم پرورش این محصول را توسعه دهند.

پادیاب، همچنین از کشت شش هزار هکتار از اراضی شالیکاری شهرستان صومعه سرا به راتون در سال جاری خبر داد و گفت: کشاورزان امسال به طور میانگین در هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم راتون به ارزش اقتصادی چهار میلیون تومان برداشت کردند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا یکی از سیاست های جهاد کشاورزی را توسعه مکانیزاسیون برشمرد و خاطر نشان کرد: در این راستا طی یکسال گذشته ۱۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان پرداخت شد.

پادیاب همچنین شخم زمستانه را یکی از مهم ترین راه های مقابله با بیماری ها و آفات برای مزرعه شالیکاری دانست و گفت: علاوه بر آن شخم زمستانه در حفظ رطوبت خاک و جلوگیری از علف های هرز نقش مهمی دارد که تاکنون در پنج درصد از اراضی شالیکاری شهرستان صومعه سرا شخم زمستانه اجرا شده است.

وی باعلام اینکه نیاز سالانه کود شیمیایی کشاورزان صومعه سرایی ۸۰۰۰ تن است، یادآور شد: کشاورزان این شهرستان از هفته آینده می توانند با مراجعه به ۹ مرکز خصوصی و تعاونی روستایی، کود مورد نیاز خود را از کارگزاران تحویل بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha