«سیّد جمال سجادی پور» روز گذشته (یکشنبه) در جریان بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد از مرکز ملی تحقیقات آبزیان آبهای شور در شهرستان بافق و در جلسه کارگروه تیلاپیای استان با اشاره به این مطلب گفت: از سال 1397 با مجوز سازمان محیط زیست کشور یزد جزو چهار استان مجوزدار پرورش تیلاپیا قرار گرفته است که براساس آن سالیانه میتواند میزان 16 هزار تن ماهی تیلاپیا را تولید و به بازار مصرف عرضه کند.
وی با بیان این که استقبال سرمایهگذاران بخش خصوصی و همچنین پیگیریهای مرکز ملی تحقیقات آبزیان آبهای شور و شیلات ایران موجب شده تا پنج گونه جدید از این ماهی در اختیار استان قرار داده شود، افزود: همّت و اراده بهرهبرداران یزدی باعث شده تا کار خارق العادهای در این زمینه صورت گیرد به گونهای که در حال حاضر شاهد فعالیت واحد تولیدی هستیم که در سطح 230 مترمکعب توانسته است 43هزار قطعه ماهی تیلاپیا تولید و به بازار مصرف عرضه کند یعنی تولید 200قطعه ماهی در یک مترمکعب آب که این موضوع اتفاقی شگرف به حساب میآید.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، «سیّد مسعود عظیمی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در جریان این بازدید ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته توسط دستگاههای ذیربط و تولیدکنندگان ماهی تیلاپیا بر لزوم راهاندازی تشکیلات خصوصی تولیدکنندگان تیلاپیا و عزم جدی سرمایهگذاران این عرصه در جهت برندسازی، فرآوری و تبلیغ این محصول در بین آحاد جامعه تاکید و اظهار کرد: بدهی است که دولت به متصدیان این بخش وظیفه خود میدانند تا تمام تلاش خود را در جهت تکمیل زیرساختها و امکانات لازم برای استفاده از ظرفیتها و فرصتهای پیش آمده به عمل آورد.
وی اظهار کرد: تاکنون چندین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی به ریاست استاندار جهت رفع موانع سرمایهگذاری در این حوزه برگزار شده است.
بنا بر این گزارش، در جلسه کارگروه تیلاپیا استان که با حضور معاون استاندار، فرماندار بافق، رییس سازمان جهاد کشاورزی، نمایندگان سازمان شیلات ایران و مسئولین مرتبط از شرکت های گاز، برق، آب و همچنین تولیدکنندگان و بهره برداران بخش همراه بود، مسائل و موانع پیش روی تولیدکنندگان ماهی تیلاپیا مطرح و مقرر شد با دستور پیگیری ویژه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، فرماندار بافق و دستگاههای ذیربط مشکلات مطروحه مرتفع شود.
در ادامه این برنامه شرکتکنندگان ضمن بازدید از چند واحد تولید ماهی تیلاپیا، در مراسم کلنگزنی مجتمع تولیدی تیلاپیا با ظرفیت تولید سالیانه 300 تن و تکثیر سه میلیون قطعه ماهی با امکان فراوری و بسته بندی محصول شرکت کردند.
مقاومت بالا در برابر بیماریها و در آبهای لب شور و شور، سازگاری و آدابته شدن با شرایط متنوع زیست محیطی، میزان رشد بالا و رشد آسان و سریع در پرورش متراکم از مزایای انتخاب تیلاپیا بعنوان بهترین ماهی تولید گوشت است.
انتهای پیام
نظرات