القاصیمهر عصر روز گذشته در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان، بیان کرد: پس از اصلاح قیمت بنزین در کشور، در کل استان 187 اکیپ بازرسی فعال شد که بواسطه آن از 1290 واحد بازرسی انجام شد.
وی با بیان اینکه در این بازرسیها 413 پرونده تخلفاتی تشکیل شد که عمدتا مربوط به واحدها و شرکت پخش عمده و تولیدی، لوازم خانگی و آژانس درون و برون شهری و کالاهای اصلی است، گفت: در کل طرح پایش مشترک بین سازمان صمت، تعزیرات و اصناف در حوزه کالا و خدمات، 1118 فقره پرونده تخلف تشکیل شد که از این تعداد 990 پرونده منتج به رای نهایی شد.
القاصیمهر اضافه کرد: از این تعداد پرونده دارای رای نهایی 5 میلیارد 50 میلیون و 391 هزار ریال حکم صادر شده که تاکنون ۲ میلیارد ریال وصولی جریمه در حوزه کالا و خدمات انجام شده است.
محمدجواد قربانیان معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز با اشاره به طرح موضوعاتی چون نظارت بر شرایط بازار در این جلسه، بیان کرد: در این جلسه مقرر شد برای شب یلدا دستگاه های نظارتی همچون سازمان صمت، اصناف و تعزیرات در قالب گشت های نظارتی، کالاهای مورد نیاز مردم را مورد پایش قرار دهند و افزایش قیمت کالاها توسط دستگاه های متولی پیگیری شود، همچنین بحث میوه و تره و بار مورد نظارت قرار گیرد.
وی با اشاره به موضوع افزایش احتمالی قیمت شکر تاکید کرد: این افزایش به هیچ عنوان مورد تایید نیست و باید نظارت لازم در این راستا اعمال و پیگیری از مبادی کشور انجام شود.
قربانیان اضافه کرد: موضوعات مرتبط با حمل و نقل و مشکلات این حوزه با افزایش قیمت بنزین و چالشهای آژانس و سرویس مدارس در این جلسه مطرح و مقرر شد موضوع با محوریت فرمانداری دنبال شود، همچنین در بحث افزایش قیمت آموزشگاههای رانندگی قرار شد در جلسهای طی روزهای آینده با محوریت معاونت اقتصادی استانداری، موضوع بررسی و تصمیم نهایی اتخاذ شود.
وی با بیان اینکه گشتهای نظارتی همچنان ادامه خواهد داشت و شکایات مردمی نیز پیگیری میشود، گفت: از 25 آبان ماه تا 20 آذرماه بالغ بر 186 مورد گشت مشترک و 1206 بازرسی در استان انجام و 184 پرونده تشکیل شده است.
قربانیان آمار بازررسی انجام شده در کل استان توسط سازمان صمت را 3228 مورد عنوان کرد که بالغ بر 13.6 درصد بازرسیها منجر به تشکیل پرونده شده است و بیان کرد: در اراک 1309 مورد بازرسی انجام و 203 فقره پرونده تخلف تشکیل شده است به طوری که 15.5 درصد بازرسیها منجر به تشکیل پرونده شده است.
وی اظهار کرد: طی آبانماه در اراک 1107 مورد بازرسی و 107 پرونده تخلف به حکم 2 میلیارد و 800 میلیون ریال تخلف تشکیل شده که ۱۷.۸ درصد تخلف یابی شده و این میزان تخلف یابی مسبوق به سابقه نیست.
معاون سازمان صمت استان مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر کمبود مشهودی در استان وجود ندارد و تنها در برخی از برندهای لاستیک آنهم به دلیل ترجیح مصرف کننده کمبودهایی وجود دارد ولی به صورت کلی کمبود لاستیک نداریم، افزود: تلفن 124 در کشور برای دریافت شکایات مردمی فعال است. اخیرا اپلیکشن 124 نیز فعال است که مردم میتوانند این اَپ را دانلود کرده و گزارش خود را ارسال کنند که قابل رهگیری است و براساس آن در کل کشور شکایات روزانه رصد میشود.
انتهای پیام
نظرات