به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آلیک موزیک، دراین بین صدها ساز وجود دارد برای یادگیری که افراد مختلف با توجه به علاقه و توانمندیهای خودشان میتوانند ساز مورد نظر خود را انتخاب کنند و به فراگیری آن بپردازند.
حال در این متن قصد داریم تا چند سازی که بین علاقهمندان به موسیقی محبوب هستند را به شما عزیزان معرفی کنیم تا با انواع آلات موسیقی و همچنین علت محبوب بودنشان بین موسیقیدانان آشنا شوید، با ما همراه باشید.
معرفی محبوبترین سازهای جهان:
گیتار الکتریک:
محبوبترین ساز در بین فهرست سازهای برتر، گیتار الکتریک هست. گیتار برقی یا گیتار الکتریک نوعی گیتار هست که صدای آن بهوسیلهی تقویتکنندهی الکتریکی تشدید و یا تغییر میابد.
برای خیلیها این ساز، ساز دل است. سازی که میتوان آن را به هر جا که دوست داشته باشید با خود حمل کنید و ببرید.
یادگیری آن آسان و سریع هست و هر مدل که دوست داشته باشید میتوانید آن را بنوازید.
همچنین امروزه فنّاوری الکترونیک و کامپیوتر پیشرفت کرده است. ابزارهای موسیقی الکترونیک هم بهطور گستردهای در بسیاری از سبکهای موسیقی استفاده میشود. توسعهی ابزارهای جدید موسیقی الکترونیک، کنترلکنندهها، سینت سایزرها و همچنین استودیوهای موسیقی الکترونیک که امروزه دستگاههای متنوع از جمله دستگاههای ضبط، سینتی سایزر، کامپیوتر، دستگاههای میکس و فیلترهای صوتی را در خود جایدادهاند. همچنین وجود محیط ویترینی، برای هنرمندانی که در اجرا یا تهیه موسیقی از ابزارهای الکترونیکی، کنترلکنندهها، سینت سایزرها بهره میبرند.
همهی این عوامل باعث شده است تا این ساز ارتقا پیدا کرده و به اولین ساز محبوب در بین سازهای دیگر تبدیل شود.
پیانوآکوستیک:
این نوع از ساز به سازهایی گفته میشود که در نواختن آنها از صفحهکلید استفاده میشود. عملکرد پیانو آکوستیک به گونه ایست که صدای بلندی دارد و نوازنده قادر است تا انواع ملودی را با آن بنوازد. از پیانو میتوان در کنسرتها و سالنهای بزرگ نیز استفاده کرد. همچنین پیانو سازی است که توسط خود فرد هم میتواند نواخته شود و احساس واقعی و دلنشین نوازندگی را برای فرد به وجود بیاورد. این ساز دارای طرحها و مدلهای متنوع هست و زیبایی منحصربهفردش و اینکه در هر سبکی میتوان آن را نواخت. با اینکه ساز گرانتری نسبت به گیتار الکتریکی است ولی به دلیل مطالب گفته شده از محبوبیت ویژهای برخوردار است.
ویولن:
ویولن سازی زیبا، چابک و پراحساس هست که قابلیتهای بسیار دارد. بطوری که تمام علاقهمندان به موسیقی به زندهبودن این ساز در اجرا اذعان دارند. همچنین علاوه بر تواناییهای اجراییاش دارای ظاهری زیبا و دلربا هست.
این نوع ساز، یک ساز زهی و آرشهای است؛ و کوچکترین عضو خانوادهی ویولن است؛ و یکی از خوش صداترین سازهای جهان هست. یکی از ویژگیهای خوبی که دارد، این است که افراد میتوانند نواختن آن را از دوران کودکی یعنی 6 سالگی شروع کنند و ساز عالی برای یادگیری بچههاست؛ که همگی اینها نشاندهندهی محبوبیت این ساز هست.
ساکسوفون:
ساکسوفون یا ساکسیفون یکی از سازهای بادی است (جز سازهای بادی چوبی تکزبانه). درگذشته از این ساز برای ارکستر و دسته موزیک استفاده میشد اما امروزه بیشتر در موسیقی جاز و مردمپسند و تکنوازی به کار میرود.
جنس آن از برنج است و ویژگی خوب آن این است که دارای سوراخها و کلیدهایی هست که به دست نوازندهی آن کنترل میشود؛ و یک ساز انتقالی محسوب میشود. میتواند صدایی نرم و بلند تولید کند و یکی از سازهای جذاب و عاشقانه محسوب میشود.
درامز:
درامز آکوستیک یا درام که جزء سازهای کوبهای هست و مجموعهای از طبلها، سنجهایی است که روی پایه نصب میشوند. این سازها بهوسیلهی ضربه زدن تولید صدا میکنند؛ و این ویژگی باعث میشود تا نوازنده غرق در موسیقی شود؛ و این ساز بخش جداییناپذیری از سبکهای موسیقی هست.
سنتور:
بنا بر پایهی شواهد سنتور یکی از کهنترین سازها هست. همچنین این ساز طیف گستردهای از سبکها و مکاتب گوناگون را به خود اختصاص داده است. تنوع چشمگیر سبکها در این ساز باعث تنوع در صدادهی، تکنیک نوازندگی و چگونگی آهنگسازی و نغمهپردازی در سطوح گوناگون نواختن نیز شده است. معمولاً جنس سنتورها از چوب گردو هست که همین باعث کیفیت صدای سنتور میشود.
تار:
از دیرباز تار، سازی پرطرفدار بوده که برخلاف سازهای کلاسیک، یک ساز دستساز است. ویژگی خوب تارها این است که هرچه مضراب میخورند خوشصداتر میشوند که اگر این صدا هر روز بهتر شود مطمئناً سازی است مطلوب نوازندگان. همچنین سازی سبک است؛ و زیبایی خاص خود را دارند.
مطالعه باعث بهتر شدن سبک زندگی کردن در جامعه میشود. همانطور که میدانید لذت مطالعه در خواندن مطلبی جذاب، مفید و قابل درک است که کمک شایانی به بازدهی مغز شما میکند. سعی ما تولیدکنندگان محتوای متنی در وبسایتها، بازنویسی مطالب مهم و کاربردی بهصورت جذاب و کاملتر است. امیدوارم مطالب گفتهشده در این مطلب برای شما مفید واقع شود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات