• سه‌شنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98091914265
  • خبرنگار : 71282

استارت‌آپ‌ها صنف یا اتاق تشکیل دهند

استارت‌آپ‌ها صنف یا اتاق تشکیل دهند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه استارت‌آپ‌های بزرگ کشور یک تومان هم از دولت وام نگرفته‌اند، از افزایش تعداد واحدهای بوم‌گردی روستایی به ۲۰۰۰ واحد در این دولت خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد امید در نشست هم اندیشی و بکارگیری ظرفیت اکوسیستم استارت‌آپی در حوزه کسب و کارهای روستایی با بیان اینکه توسعه بوم‌گردی روستایی موجب اشتغالزایی و درآمدزایی برای روستاییان می‌شود،‌ گفت: استقبال از گردشگری روستایی در سالهای گذشته افزایش یافته به نحوی که در بخش گردشگری روستایی در ابتدای دولت تنها ۲۰۰ واحد بوم‌گردی داشتیم ولی امروز این اقامتگاه‌ها به بالای ۲۰۰۰ واحد بوم‌گردی رسیده است.

وی به نمایشگاهی که اخیرا با همکاری صندوق کارآفرینی امید در مرداد ماه برگزار شد، اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه که بخش قابل توجهی از کار توسط صندوق کارآفرینی امید انجام گرفت اعلام کردیم که باید یک صنف و سندیکایی از استارت‌آپها در کشور داشته باشیم که ایده‌ها و برنامه‌ها و نوع همکاری با استارت‌آپها را با مشورت آنها دنبال کنیم.

امید افزود: وزارت کار، معاونت توسعه روستایی و مراکز مرتبط با این مساله باید به کمک بیایند چون استارت‌آپهای روستایی به یک اتاق یا سندیکا نیاز دارند که دور هم جمع شوند و برنامه‌ریزی کنند و لازم است یک پل ارتباطی میان دولت و استارت‌آپها شکل بگیرد تا نیازهای آنها را به شکل دقیق شناسایی کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری تصریح کرد: اگر این صنف یا اتاق راه اندازی شود می‌توان یکسری برنامه‌ها را دنبال کرد و حمایتهای دولت از استارت‌آپها را به شکل واضح و شفاف مطرح کرد.

وی در عین حال با بیان اینکه بسیاری از استارت‌آپهای بزرگ کشور یک تومان هم از دولت وام نگرفته‌اند، گفت: منظور ما این نیست که پول برای کمک به استارت‌آپها نداشته باشیم ولی برداشتم این است که در استارت‌آپها همه چیز پول نیست.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در پایان با اشاره به توسعه زیرساختهای روستایی اظهار کرد: در حال حاضر از ۶۲ هزار آبادی در کشور ۳۸ هزار روستا جمعیت بالای ۲۰ خانوار دارند و اگر خدمتی را برای این ۳۸ هزار روستا ارائه کنیم در واقع به ۹۵ درصد روستاهای کشور خدمت ارائه کرده‌ایم. خوشبختانه ۹۵ درصد روستاهای کشور آب و ۸۶ درصد آنها گاز دارند و تمام روستاها بدون استثنا برق رسانی شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha