• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98091712177

نماینده کاشمر:

بسیاری از سوالات دانشجویان بی‌پاسخ گذاشته می‌شود

بسیاری از سوالات دانشجویان بی‌پاسخ گذاشته می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: گرچه دانشگاه به معنای مکانی است تا هر سوالی که برای یک انسان متفکر و فرهیخته به وجود آمد، پاسخ قانع کننده‌ای وجود داشته باشد اما متاسفانه در برخی موارد اجازه سوال کردن به دانشجویان داده نمی‎شود و بسیاری از سوالاتشان بی پاسخ گذاشته می‌شود.

بهروز بنیادی در همایش روز دانشجو که با همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری کاشمر برگزار شد، عنوان کرد: اگرچه هر چند سال نیاز داریم بازنگری قانون اساسی انجام شود، اما با وجود این‌که در 12 آذرسال 60 اولین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نوشته شد و در سال 68 بازنگری گردید از آن سال تاکنون هیچ تغییری در قانون ایجاد نشده است.

نماینده مردم کاشمر در مجلس اظهار کرد: به رغم اینکه فصل سوم قانون اساسی حقوق ملت‎ها نظیر ندارد ولی متاسفانه همانند بسیاری از قوانین کشور که مصوب شده، در مرحله اجرا دچار اختلاف سلیقه شده‎ایم و هر کس به گونه‎ای برای خود تفسیر می‎کند.

وی تصریح کرد: همه برای خود مفسر قانون شدند، به طوری که اولین آثار قانون شکنی در 16 آذر سال 32 زمانی که نیروهای نظامی وارد محوطه دانشگاه شدند، دیده شد.

وی گفت: دانشجویان باید مطالبه کنند و نگذارند برای برخی حصار و چارچوب مشخص شود، دانشجویان باید در تمامی ارکان نظام نفوذ کنند و به راحتی صحبت و مطالبه‎گری کنند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس عنوان کرد: نترسیدن و طماع نبودن دو صفت بارز دانشجویان است، تا وقتی دانشجویان این دو صفت را داشته باشند موفق خواهند بود، دانشجویان باید بدون ترس و هراس از هر کس در هر پست و مقامی سوال و مطالبه کنند.

وی ادامه داد: کمیته انضباطی و گزینش برازنده دانشجویان نیست، اگرچه دانشگاه به معنای مکانی است تا هر سوالی که برای یک انسان متفکر و فرهیخته به وجود آمد، پاسخ قانع کننده‌ای وجود داشته باشد اما متاسفانه اجازه سوال کردن به دانشجویان داده نمی‎شود و بسیاری از سوالات‌شان بی پاسخ گذاشته می‌شود و با هزاران مسئله انحرافی دیگر آغشته شده و اجازه ظهور و بروز به آن داده نمی‎شود.

بنیادی مطرح کرد: دانشجویان در دانشگاه باید اجازه داشته باشند هر سوالی در هر زمینه‎ای را بپرسند و اساتید نیز بتوانند آزادانه وارد مبحث گفت‌وگو شوند، اما وقتی در محیطی همانند دانشگاه که در آن قدرت‌طلبی نیست و ثروت و قدرتی وجود ندارد اجازه گفت‌وگو، تضارب آرا و برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی که بارها رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، داده نمی‎شود چه انتظاری می‎توان داشت که حاکمیت در سطح کلان با هم گفت‌وگو کنند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس افزود: چون برخی از مسئولان از بالا به پائین آلوده به ثروت، قدرت و انواع نیازها و طمع‎ها شدند برای حفظ قدرت خودشان حاضر نیستند در بسیاری از مسائل در کنار هم قرار بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha