• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98091309397
  • منبع : نمایندگی دانشگاه تهران

مدیر مرکز تحقیقات و فناوری مواد ویژه فلزی خبر داد

ایجاد فناوری تولید انبوه لوله مغزی سیار برای خطوط نفت و گاز

ایجاد فناوری تولید انبوه لوله مغزی سیار برای خطوط نفت و گاز
عکس تزئینی است

مدیر مرکز تحقیقات و فناوری مواد ویژه فلزی از ایجاد فناوری تولید انبوه لوله مغزی سیار برای خطوط نفت و گاز کشور تا پایان سال آینده خبر داد و گفت: هم‌چنین تولید چرخ مسی با جنسی از آلیاژ مس، کروم و زیرکونیوم و دستگاه سخت‌کن القایی برای محورهای فولادی تا اوایل سال آینده به نتیجه می‌رسد.

دکتر سید محمد طباطبایی در گفت‌و گو با ایسنا، از دستاوردهای مرکز تحقیقات و فناوری مواد ویژه فلزی به مواردی چون نمونه کریستالیزاسیون برای کارخانجات فولاد، چرخ مسی برای کارخانجات تولید مس و فولاد و انواع ورق‌های آلیاژی برای صنایع خودروسازی اشاره کرد و گفت: البته تولید انواع آلیاژهای فلزی برای صنایع دفاعی از دیگر دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی است.

وی که در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی «ایران متافو» سخن می‌گفت، با بیان این‌که همه این محصولات سفارش‌هایی بوده که منتج به نتیجه شده است، خاطرنشان کرد: در گروه پژوهشی این مرکز همه نیازهای آینده مواد اولیه آلیاژی بررسی می‌شود و براساس نیازهای موجود کارهای پژوهشی آغاز می‌شود.

مدیر مرکز تحقیقات و فناوری مواد ویژه فلزی ادامه داد: پس از ساخت نمونه تولید نیمه صنعتی به بازار عرضه می‌شود.

طباطبایی افزود: چون تحقیقات زمان‌بر است و به تجهیزات و دستگاه‌های خاصی نیاز دارد اکثر کسانی که کار سفارش می‌دهند انتظار دارند با قیمت خارجی کار شود و هزینه تحقیقات پرداخت نمی‌شود این در حالی است که باید هزینه تحقیقات و تجهیزات لازم تأمین و حمایت شود.

وی به صاحبان صنایع داخلی توصیه کرد حتی پس از برطرف شدن تحریم‌ها این ارتباطات(ارتباط صنعت و مراکز پژوهشی داخلی) قطع نشود چون این مراکز بر روی این قراردادها و ارتباطات سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

مدیر مرکز تحقیقات و فناوری مواد ویژه فلزی یادآور شد: صفحات ریفورمی کریستالیزاتور در سطح وسیع، آلیاژ یدمت، صفحات ورق‌های کویل(نازک)، بازیابی لوله‌های ریفورم برای صنایع پتروشیمی و سخت کار انفجاری برای ریل‌های قطار از دیگر برنامه‌های آینده مرکز تحقیقات و فناوری مواد ویژه فلزی سازمان جهاد دانشگاهی تهران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۱۴ ۱۳:۰۱

این طرح آقای دکتر فرهمند است که قبل از ایجاد مرکز تحقیقات شروع و قسمتی از آن انجام شد. الان به نام مرکز تحقیقات برادر ریس سازمان تهران نوشته می شود