به گزارش ایسنا به نقل از مرکز آمار اتحادیه اروپا، در سال ۲۰۱۸ شهروندان ساکن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا ۲.۱ تریلیون یورو (معادل ۱۳ درصد کل تولید ناخالص داخلی کشورهای این منطقه) در بخش مسکن، آب و برق هزینه کردهاند تا بدین ترتیب بخش مسکن با اختصاص ۲۴ درصد از کل هزینههای مصرفی شهروندان اروپایی پیشتاز باشد. پس از مسکن نیز حمل و نقل با ۱۳.۲ درصد کل مخارج، غذا و نوشیدنی با ۱۲.۱ درصد و فرهنگ با ۹.۱ درصد قرار دارند.
از سوی دیگر کمترین سهم از مخارج مصرفی در سال ۲۰۱۸ در سطح اتحادیه اروپا مربوط به آموزش با تنها ۱.۲ درصد بوده است و پس از این بخش، ارتباطات با ۲.۳ درصد و سلامت با ۳.۹ درصد در رده های بعدی قرار دارند.
همچنین در بین کشورهای مختلف شهروندان فنلاندی بیشتر از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا مجبور شده اند در بخش مسکن هزینه کنند؛ به گونه ای که ۲۸.۵ درصد کل مخارج شهروندان فنلاندی در بخش مسکن بوده است.
دانمارک با ۲۸.۱ درصد، اسلواکی با ۲۷.۷ درصد، فرانسه با ۲۶.۳ درصد، انگلیس با ۲۶ درصد و سوئد با ۲۵.۹ درصد در رده های بعدی قرار دارند.
از سوی دیگر کمترین نسبت هزینه مسکن به کل مخارج در سطح اتحادیه اروپا مربوط به مالت با ۱۰.۳ درصد بوده است و پس از این کشور، لیتوانی با ۱۵ درصد و قبرس با ۱۵.۱ درصد قرار دارند.
به گفته مرکز آمار اتحادیه اروپا، بین سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ بخش مسکن همواره پرهزینه ترین قلم در سبد مخارج مصرفی شهروندان اتحادیه اروپایی بوده است. سهم این بخش از کل مخارج در مقایسه با ۱۰ سال پیش تنها در اسلواکی، مجارستان، آلمان، لتونی، مالت، قبرس، لهستان، سوئد و انگلیس کاهش و در سایر کشورها افزایش یافته است.
اتحادیه اروپا شامل ۲۸ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی، فنلاند، انگلیس، بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.
انتهای پیام
نظرات