عبدالمجید دراهکی در حاشیه دوره آموزشی کشت زعفران افزود: با توجه به برگزاری دوره های آموزشی در حوزه کشاورزی با همکاری شهرداری شهر چغادک برای اولین بار در این شهر زعفران کشت و محصول آن توسط کارآموزان شرکت کننده در این دوره برداشت شد.
این مسئول اظهار کرد: مهارت آموزی نقش مهمی در توسعه اشتغال پایدار دارد و محصول زعفران نیز با ۱۰ سال ثمردهی مستمر از محصولات ارزشمندی است که در سال دوم، ثمردهی آن در حدود ۳ کیلوگرم در هر هکتار بوده و می تواند نقش مهمی در تامین معاش خانواده ها داشته باشد.
وی تصریح کرد: زمان کشت محصول زعفران از مرداد تا مهر ماه است که پس از کاشت، پیاز زعفران به مدت هفت تا ۱۰ سال در خاک باقی می ماند و هر ساله قابل برداشت است و از این نظر کشت این محصول ارزشمند و فراگیری مهارت آن برای کشاورزان مقرون به صرفه خواهد بود.
مدیر کل فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به توسعه آموزش های مهارتی در همه بخش ها و بر اساس نیاز منطقه ای گفت: مهارت پایه و اساس هر شغل است که سرمایه گذاری در این حوزه چیزی جزء بهره وری برای صاحبان فن و مهارت نخواهد داشت.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر از برگزاری اولین دوره مدیریت سایت پرورش میگو در استان بوشهر در شهرستان دیّر خبر داد و گفت: در استان بوشهر ظرفیت های عظیمی در بخش دریایی وجود دارد که آموزش های مهارتی شاغلین و افراد جویای کار در این بخش می تواند به توسعه استان به خصوص در بخش صید و صیادی کمک ویژه ای کند.
انتهای پیام
نظرات