به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در نخستین همایش فناوری و نوآوری که با محوریت تبیین سیاستهای معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ساری برگزارشد، با بیان اینکه در دنیای فناوری هر سیستمی برای پاسخگویی به نیازی ایجاد میشود، اظهار کرد: تمامی سیستمهای اجتماعی، فناورانه و تکنولوژی دنیا در صورت پاسخگویی به نیاز جامعه ماندگار هستند، بنابراین دانشگاه هم برای ماندگاری باید پاسخگوی نیاز جامعه باشد و بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی برای آموزش نیروی انسانی و برطرف کردن نیازهای جامعه تأسیس و راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه هدف نسل دوم دانشگاهها در کشور، تربیت پژوهشگر و محقق بود، اظهار کرد: امروز جامعه به افرادی که فقط سواد دانشگاهی داشته باشند، نیاز ندارد؛ بلکه به افرادی که در امر پژوهش و تحقیقات فعال هستند، اهمیت میدهد. پیشرفت فضای آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تأسیس تا به حال این نکته را تایید میکند که با تأسیس آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی باید از دانشگاه نسل اول و دوم که آموزش محور بودند، به سمت دانشگاه نسل سوم حرکت کرد.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: افق این دانشگاه در رسیدن به دانشگاه نسل سوم، برنامهریزیهای کلان و شکلگیری سرای نوآوری تخصصی که به صورت یکپارچه در مراکز استان مدیریت میشوند، است.
دکتر دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: در دانشگاه نسل سوم سرای نوآوری بر اساس نیاز هر استان و با توجه به پتانسیل اقتصادی موجود شهرستانها راهاندازی میشود و توسط صندوق ستارگان که در حال راهاندازی است، از پژوهشگران، تولیدکنندگان و طرحهایی که مشکلی از جامعه منطقه حل کنند، حمایت صورت میگیرد.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری تأکید کرد: مبنای سرای نوآوری، آمایش سرزمینی است. سراهای نوآوری بر اساس دو برنامه آمایش منطقهای و توانمندی هر استان و ارائه پروپوزال متناسب با جغرافیای اقلیمی و اقتصادی آن استان راهاندازی می شود.
انتهای پیام
نظرات